Tanara de 20 de ani, lovita de tren in Apahida

Accident grav in aceasta dimineata pe liniile CFR din zona garii Apahida. O tanara de 20 de ani a fost lovita de tren.

Fata locuieste in apropierea garii si a traversat liniile de cale ferata ca sa poata ajunge la magazin, moment in care a fost lovita de tren. Deocamadata nu se stie cum s-a produs accidentul, fata fiind gasita azvarlita pe marginea peronului.

Anchetatorii presupun ca tanara avea casti in urechi si nu a auzit ca vine trenul. Acum incearca sa afle care tren a fost implicat in accident. Tanara a fost preluata de un echipaj SMURD. I s-a acordat primul ajutor la fata locului si a fost transportata la Urgente, suferind de traumatism cranio-cerebral. Din fericire, era constienta. 

Comentarii

NZ

18.09.2017 10:58

Trenul a fost de vina, ca nu i-a acordat prioritate! :))Exact asa fac unii si pe trecerile de pietoni...si tot soferii sunt acuzati.Intr-adevar sunt si soferi vinovati, dar cred ca in 85% , cea mai mare parte din vina e a pietonului. 

silviu

18.09.2017 16:44

aveti dreptate ...am vazut si eu destui care sar brusc de pe trotuar  pe trecere de pietoni...astia nu cunosc si nici nu-i intereseaza legislatia rutiera , care spune ca la trecere de pietoni fara semafor , trebuie sa te asiguri .--- cazul de mai sus este arhicunoscut , o multime de tineri idioti ( nu pot avea alt alta expresie ) , circula cu telefonul la ureche sau cu castile pe urechi , umbland aiurea , uneori lovindu-se de trecatori sau de stalpi . 

Olga

18.09.2017 16:04

Noroc ca CFR-ul are o viteza de 30km/h, iar vara viteza este redusa cu 20km/h, ca altfel nu scapa.

Adauga comentariu