Tânără de 19 ani, dispărută. Poliția apelează la cetățeni

UPDATE: Miercuri seara, tânăra a fost găsită la la Mănăstirea Lupşa din comuna Lupşa, judeţul Alba. Tânăra a fost văzută de o localnică care citise în presă anunţul dispariţiei şi care l-a anunţat pe preotul paroh. Acesta a anunţat organele în drept. Tânăra a fost dusă la audieri. Fiind majoră, va fi decizia acesteia dacă va rămâne la mănăstire sau se va reîntoarce acasă. Ultimul mesaj transmis telefonic mamei sale a fost: "... îmi pare rău că te dezamăgesc".

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 16 octombrie a.c., tânăra PLOAȚĂ NICOLETA ELENA, în vârstă de 19 ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, locuind efectiv în municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la reședință, iar de atunci nu este de găsit. 

Nu se cunoaște cum era îmbrăcată persoana la data dispariției, însă de obicei purta îmbrăcăminte tip sport sau blugi.

SEMNALMENTE  - înălţime aproximativ 165 cm, circa 65 de kg, ochi albaștri, poartă ochelari de vedere, păr până pe umeri, blond, prins în coadă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit
numărul unic de urgenţă 112!

Adauga comentariu