Tânăr, găsit într-o stație de autobuz din Mănăștur, leșinat din cauza supradozei de DROGURI

Mai mulți clujeni au observat în această dimineață, în jurul orei 8.30, un tânăr leșinat în apropierea pasajului din stația de autobuz Flora, din cartierul Mănăștur. Dat fiind că tânărul nu răspundea în niciun fel și nu se mișca, oamenii au crezut că acesta este mort sau în comă, astfel că s-a sunat la 112 penu a se cere ajutor medical. Un echipaj SMURD s-a prezentat la fața locului, iar în momentul în care au încercat să îl stabilizeze pe băiat, acesta a devenit recalcitrant și necooperant. 

„A fost solicitată intervenția unui echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr necooperant și care era întins pe jos în apropiere de stația Flora”, au confirmat cei de la IPJ Cluj.

Tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive și a fost la un pas de moarte. Acesta a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, iar după ce l-au legitimat, medicii și-au dat seama că este vorba despre un client al spitalelor, din pricina  supradozelor de droguri și substanțe pe care acesta le consumă, 

Adauga comentariu