Tânăr din Cluj, dat dispărut de Poliție. Mesaj SUICIDAR pe Facebook: „Decât iadul pe pământ, mai bine iadul in IAD!”

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a făcut publice semnalmentele unui tânăr plecat de acasă în această dimineață și dat dispărut de membrii familiei. Cutremurător însă, tânărul a postat recent un mesaj cu continut suicidar prin care ameninta că își va pune capăt zilelor. Acesta lasă să se înțeleagă că suferă din dragoste, după ce s-a despărțit de iubită. Într-o postare pe pagina sa de socializare de acum 6 ore (ora 12), acesta scria: „Decât iadul pe pământ, mai bine iadul in iad”. Prietenii să virtuali i-au lăsat mai multe comentarii prin care-l încurajează și il sfătuiesc să nu si pună capăt zilelor și să raspundă apelurilor telefonice. 

Tot în urmă cu 6 ore, tânărul dispărut isi actualizase poza de profil, in care apare alături de fosta sa iubită, cu urmatorul mesaj: „Pentru totdeauna!”.

Redăm mai jos mesajul integral transmis de politistii clujeni in urmă cu cateva ore:

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani este căutat de către polițiști și familie. Acesta a plecat în această dimineață de la locuința din Cluj-Napoca și nu a mai revenit, iar telefonul îi este închis.

Polițiștii desfășoară investigații pentru depistarea lui Gabriel Tişe, un tânăr în de 23 de ani, din Râșca, care a plecat azi-dimineață de la locuința de reședință din Cluj-Napoca și nu a mai revenit. De asemenea, familia nu a mai putut lua legătura cu acesta, având telefonul închis.

Semnalmentele persoanei dispărute:

175 cm înălţime, circa 70-75 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”

Iată ce a notat acesta pe pagina sa de socializare:

 

Adauga comentariu