TÂMPENIA supremă în orașul de cinci stele: pe caniculă, Baza Sportivă Gheorgheni se deschide doar la ora 10.00. Boc spunea recent că sportul trebuie încurajat

Astăzi, un clujean a fost neplăcut surprins când a fost trimis la plimbare în altă parte de către portarul Bazei Sportive Gheorgheni pentru că programul pentru public este doar de la ora 10.00, iar bărbatul a avut „tupeul” să vrea să facă mișcare înainte de ora 10.00. Într-o postare pe Facebook, el a notat că acest orar este tâmpenia supremă.

Portarul și-a respectat îndatoririle venite de sus. De vină sunt mai marii din Primărie care au considerat perfect ca pe timp de vară, clujenii să poată face mișcare doar când începe să se încălzească afară. Pe site-ul Bazei Sportive Gheorgheni scrie că în timpul săptămânii (adică atunci când majoritatea oamenilor sunt la locul de muncă sau la școală) programul de funcționare este între orele 09.00 – 22.00, iar în weekend între orele 10.00 – 22.00.

Domnule primar, vă solicităm pe această cale să dați o directivă în Primărie pentru schimbarea orarului. Recent ați spus că „sportul trebuie să fie încurajat prin orice mijloace, la orice vârstă pentru că de acum 2500 de ani știm că o minte sănătoasă se poate clădi doar într-un corp sănătos. Cu toții știm că România este campioană în Uniunea Europeană la capitolul obezitate la adolescenți”.

Citește și:

Boc taie în carne vie și amenință cu demiterea directorilor de școli care țin curtea școlii închisă. Va face LISTA RUȘINII. În 2019 a avut același discurs

Adauga comentariu