Talentatului domn Şulea îi dă cu zecimală pe neuronu’ independeţei

S-a supărat ieri domn’ Şulea pe ziariştii care speculează cu privire la din partea cui va „cantita” „independent” la primăria comunei Floreşti – cea mai extinsă imobiliar comună din ţară şi cea mai plină de rahat pe străzi la fiecare ploaie. Când nu plouă e plină de cai care colectează selectiv deşeurile. Din păcate nu e plină şi de procurori care să colecteze selectiv deşeurile.

De pomenit faptul că primarul în exerciţiu al comunei Floreşti, care va candida „independent” pentru un al treilea mandat, şi-a căpătat această independenţă politică din cauze penale, fiind el cam „dependent” de nişte atribuiri pe unele contracte – dar nu e treaba noastră să judecăm. Şi, de când e „independent”, domn’ Şulea se autopupă în piaţa “dependenţei” mai ceva ca cetăţeanul turmentat, negociind cu oricine poate negocia – numai eu ştiu vreo trei, de la trei partide diferite, care mi-au confirmat aceste negocieri de „independenţă” (ca să nu fie discuţii despre trei surse diferite de informare).

Bun, domn’ Şulea s-a supărat ieri pe Ionel Lespuc care l-a dat la site cum că: „PSD a găsit o soluție surprinzătoare pentru a candida la Primăria Florești: nimeni altul decât actualul edil șef, Horia Șulea. Acesta a fost suspendat din PNL, a cochetat cu PER și, iată, a bătut palma cu social-democrații. Discuțiile au pornit acum două săptămâni și s-au finalizat cu decizia ca Horia Șulea să reprezinte sigla cu trandafiri.”

Nu ştim ce l-a lovit mai tare: dezvăluirea în sine, sau faptul că s-au găsit nişte terchea-berchea din partidul nimănui care este PSD Cluj să critice „găselniţa” „interâmarului” Şimon, cum că: “Este o opțiune sinucigașă. Șulea va fi tras pe dreapta fie de justiție, fie de electorat. PSD nu are nicio șansă la Florești”. Cert este că şi-a deşertat vocabularul în capul lui Lespuc, făcându-l în fel şi chip: de la „mononeuronal” la „ziarist de trei lulele trei surcele” şi culminând cu „jurnalist în foame” (sau cam aşa).

Ca o paranteză, domnu’ Şulea, vedeţi că pe chestia cu „neuronul singuratic” am drept de licenţă, ca şi pe aia cu „creierul mic care se crede mare” (am mai apucat noi să conversăm, eu în scris, dumneavoastră ca cititor, despre aceste aspecte).

Cert este că, parcă pentru a întări măcar partea cu „foamea”, Ionel Lespuc a dat un update: „Într-o postare pe Facebook, Horia Șulea neagă informațiile publicate de Media9, care sunt confirmate de mai multe surse din PSD. „EU RAMAN A CANDIDA CA SI INDEPENDENT, fiind, inainte de toate si toti, un liberal doctrinar!”, a scris Șulea, pe lângă un atac furibund.”

Asta e ca jocul de "na-ţi-o ţie, dă-mi-o mie". Nici nu s-au înjurat, nici nu s-au jignit - dar cine suntem noi să ştim cât valorează "jocurile foamei" dintre primarul în mandat şi jurnalist?

Bun – şi ce căutăm noi în acest Război de Independenţă de la Floreşti? Păi, ca chibiţii, pe margine. Că există o vorbă: dacă taci, pari înţelept, dacă deschizi gura realizează toţi că erai inteligent asimptomatic. Aşa şi cu „endependentul” domn’ Şulea, care putea să-şi rezume porceala la cel (cei) cu care a împărţit lături. Dar s-a trezit el la final să ne creadă şi pe ALDE noi la fel de prostoi ca cei care l-au votat două mandate pe minciuni şi mobilizare de partid.

Mobilizare de partid domn’ Şulea – o ştii bine că, fără „activ” şi recomandare, numai ăia pe care-i adapi de la bunăvoinţa semnăturii şi ştampilei din primărie nu sunt suficienţi.

Nu pupi alt mandat decât dacă ai o înţelegere mai pe secret cu Daneel să fii tu „independentul” PNL la Floreşti. Şi atunci se justifică toate negocierile acestea de ochii lumii.

Să ştii că speranţa noastră secretă (plăcerea noastră vinovată, ca să ne exprimăm cu privire la talentul şi valoarea ta), este ca floreştenii să fie din nou atât de prostoi încât să te voteze şi în al treilea mandat de primar, să nu ne lase fără subiect de râs la ziar.

Şi, gata!

Adauga comentariu