Tăietura Turcului, blocată în fiecare dimineață de traficul infernal! Cozile de mașini se întind până spre capătul străzii Donath

„Tăietura Turcului este blocată pentru traficul rutier în fiecare dimineață! Stăm la cozi infernale, uneori și câte o jumătate de oră, mai ales atunci cânt trece trenul și se mai lasă și bariera! Emil Boc, timp de 3 mandate, nu a putut face o banală pasarelă, să nu se mai intersecteze mașinile cu calea ferată, pentru a se fluidiza traficul! Câteodată cozile de mașini se întind până în capătul străzii Donath!”, ne-a scris un clujean în această dimineață, atașând, drept dovadă, următoarele imagini:

Comentarii

zona

05.09.2016 11:35

Situatia de pe taietura turcului este un exemplu de incompetenta si dezinteres fata de clujeni. Un pasaj supra- sau subteran se poate realiza simplu in maxim 3 luni cu costuri mici (de la buget) - probabil mai putin de o treime decat bugetul alocat catre untold doar anul acesta.Clujenii sunt umiliti si enervati zilnic in acest loc, este ceva antisocial si antieconomic. 

razvan

05.09.2016 11:37

eh na, acuma si voi...pasarele, supratreceri la Taietura dinspre Baci. Sunt probleme in centru si nu se rezolva apai acolo...

Aurel

06.09.2016 10:04

Cei care conduc orașul acesta nu au luat în calcul dezvoltarea și extinderea municipiului Cluj-Napoca. Astfel că, spre Borhanci există o străduță cu doar două sensuri, iar cartierul Gheorgheni este legat de Zorilor (str.Fagului) tot de-o stradă îngustă cu două sensuri.

Andreea

07.09.2016 09:44

Daca asta nu e de ajuns, azi au inchis accesul dinspre baciu, ocolind pana la gara. Si ce sa vezi, coborand din gruia , coada de 20 de minute, dupa ce ai stat la coada pe corneliu coposu, si dupa ce ai stat la coada pe calea baciului. Un drum care il fac in mod normal in 15 min, azi dimineata l-am facut intr-o ora si un pic. 

Adauga comentariu