Uncategorized

Pasiune banoasa – Trenulete pentru creiere crete

Jucarii de oameni mari? Cu siguranta la oamenii mari s-a gandit si Gabriel Dan Hotico, clujeanul care a deschis primul magazin pentru pasionatii de trenulete electrice din oras. Nu-i ceva show-room, nu-i foarte central (e situat la mijlocul strazii Cuza-Voda), dar are tot ce ii trebuie sa starneasca interesul copiilor sau al oamenilor mari ce duc dorul sa mai fie copii.

“In copilarie, pe la 10 ani, am primit primul meu trenulet, avea locomotiva si trei vagoane,” isi aminteste patronul, cel care ajunsese la un moment dat sa aiba o colectie de circa 100 de piese.

Pasiunea poate insa sa se transforme intr-o afacere banoasa, lucru pe care Hotico nu l-a ignorat si, acum 5 ani, a creat un site pe care a inceput sa vanda aceste trenulete.

Nici asta nu l-a multumit pe deplin. Fiindca  a dorit ca totul sa fie palpabil, ca potentialii clienti sa vada cum functioneaza in realitate ingenioasele masinarii, a deschis si magazinul de pe Cuza-Voda.

„In aceasta afacere, concurenta e scazuta, dar si clientii putini”, explica patronul.

Cei care cumpara astfel de piese sunt adultii care viseaza la asa ceva din copilarie, colectionarii sau parintii care doresc sa ofere copiilor o alternativa pentru jucariile existente in ziua de azi. Asta nu il face pe Hotico sa dispere: are trenulete pentru fiecare buzunar.

Preturile sunt direct proportionale cu calitatea. Sau cu numele producatorului. Sau cu vechimea lor. De exemplu, un trenulet „de start” poate sa scoata din buzunar 400 de lei, dar exista trenulete de jucarie ce ajung si la 2000 de lei.

Nu-s bani aruncati pe geam! E un cadou pe care orice copil sau adult si l-ar dori! – ne da de inteles Hotico.

Trebuie mentionat faptul ca trenuletele electrice sunt piese extrem de fine, asamblate manual, despre care patronul spune ca merita toti banii. Magazinul aduce piesele direct de la producatori, unele ajungand pe rafturile micului magazin chiar din Europa.

Nu numai trenuletele au musterii in magazinul sau. Hotico a inceput sa vanda si masinute ori materiale pentru construirea de machete sau diorame.

„Vin multi parinti care doresc sa le ofere altfel de cadouri copiilor lor care stau toata ziua la televizor sau computer, iar noi le oferim aceasta alternativa care ajuta la dezvoltarea creativitatii” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *