Din oras

Inspectoratul Școlar Cluj: Copii de 12 ani consumă droguri l. Substanțele interzise ajung în toate școlile

Bine ați venit în orașul care a inventat UNTOLD, festivalul pedofiliei, grobianismului administrativ și al consumului de droguri.

Baronașului Emil Boc să îi multumim că în 20 de ani de cand le minte despre aer curat si “green”, sport și deschidem curțile scolilor și facem, dregem să dăm copiiilor șansa de a nu sta lipiți de betoane, a reușit performanța de a coborî vârsta consumatorilor de drog de la 15-16 ani, la 12 ani.

Mai întâi când și-a băgat picioarele în singurul program anti-drog care i s-a pus pe masa în 2007. L-a pierdut cica japitza de Ferencz…

Dar l-au gasit dealerii de droguri de la Pedofiltold.

Si i-a sponsorizat Boc cu jumăate de milion de euro din banii clujenilor, bani de hoțit – și le-a întins Orașul preș la picioare.

Sa dea Gheboasa din gaoaza in fata catorva mii de minore.

Gaoaza de Gheboasă prins cu drog la el si care se droga și pe când dădea din bicepși anul trecut la Untold, știre care nu a existat în pupincurpresa locală de chitanțier, mare iubitoare de pedofilie de facturier și chitanțier.

Acum ISJ Cluj recunoaste ca sunt copii de 12 ani care consuma droguri.

Puterea de NEPOVESTIT a exemplului!

Cluj-Napoca un oraș abandonat cumetriilor administrative.

Sunt copii de 12-13 ani, elev gimnaziu, care ajung la droguri, susține șefa Inspectoratului Școlar (IȘJ) Cluj, Marinela Marc, într-un interviu pentru Cluj24.

„Eu cred că ar trebui modificări legislative serioase, pentru că noi facem educație în scopul prevenției în școală, dar atâta timp cât nu poți să percheziționezi un copil, și înțeleg că nici poliția nu o poate face, atunci este foarte complicat.

Iar dacă așteptăm un ordin judecătoresc ca să putem reține sau percheziționa un suspect care face trafic la colțul școlii, la poarta școlii, și nu avem nicio pârghie legală pentru a interveni pentru a-l reține, practic suntem legați de mâini și de picioare”, spune șefa IȘJ Cluj.

Problema cea mai mare este faptul că se consumă așa numitele „etnobotanice”. Tot felul de substanțe care au efect halucinogen și care sunt și foarte toxice.

„Din nefericire, acesta este flagelul mai mare, pentru că până la urmă în cazul plantelor, cum e canabisul, efectul nu este așa de nociv și durează mai mult până când se ajunge la

Dar cele mai păcătoase sunt substanțele produse în laborator, amestecul de diverse medicamente care pot genera astfel de efecte halucinogene și care sunt toxice, mult mai toxice pentru organism. Acestea nici nu sunt așa de costisitoare, de aceea sunt la îndemâna elevilor”, a precizat Marinela Marc.

Iar aceste substanțe halucinogene ajung peste tot chiar și în școli din mediul rural, spune ea.

„Asta se întâmplă pentru că cei care vor să se folosească de imaturitatea și de naivitatea copiilor, sigur că își întind antenele în orice mediu.

Indiferent unde învață copiii, semnalul de alarmă trebuie tras pentru că sunt convinsă că ei sunt abordați și pe stradă și în stațiile de autobuz și la diverse activități extracurriculare, la petreceri”, spune șefa IȘJ.

Când l-a apucat datul cu părerea pe expertul în de toate, dar mai ales în nimic, prăduitorul de vorbe-n vânt Emil Boc, cu privire la acest subiect, nu numai că am arătat că mănâncă cu polonicul cel mare al autoritarismului și se duce într-o direcție greșită în ”lupta” antidrog, dar i-amși reamintit de proiectul HOBBY-ANTIDROG pus la dispoziție și demonstrat ca funcțional în 2006, 2007. Proiect pe care l-a folosit cum știe el mai bine dacă nu e cu folos imediat de imagine: l-a dosit printr-un sertar.

Citește și:

Dacă-i la modă și poate suge nițel PR, se luptă și Boc cu drogurile. De ce nu ai făcut-o, Măiestrică, din 2006 când ai avut proiect anti-drog pus la dispoziție?