Sanatate

Fibrele alimentare

Fibrele alimentare sunt aceea parte nedigerabila a alimentelor vegetale care, odata ajunse in organism, actioneaza ca o matura ce elimina toate toxinele si deseurile.

 

Mai mult, consumarea regulata a fibrelor alimentare ca supliment nutritional duce la instalarea mult mai rapida a starii de satietate, ceea ce va reduce simtitor cantitatea de hrana consumata zilnic. In fine, consumul de fibre alimentare este un remediu salvator pentru cei care au mancat sau mananca doze mari de carne, deoarece curata colonul si tubul digestiv si ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, ceea ce va avea ca efect final prevenirea imbatranirii premature si a bolilor de tot felul.

 

Exista doua surse de fibre alimentare la indemana tuturor:
1. direct din anumite alimente care le contin;
2. din suplimentele nutritionale care se gasesc in farmacii.

 

Folosirea fibrelor alimentare din ambele surse este utila in cura de slabire, fiecare prezentand avantajele sale.

Fibrele din alimente le gasim mai ales in taratele de grau, in morcov, patrunjel, telina, varza, pe care le vom consuma din abundenta sub forma de salate de cruditati sau ca atare, pe post de aperitiv. Efectelor fibrelor alimentare li se adauga si cele ale enzimelor si vitaminelor care sunt un element de echilibru important in timpul curelor de slabire.

Fibrele din suplimente nutritionale se administreaza conform prospectului care insoteste aceste produse, pe care le gasim in magazinele de specialitate. Sunt foarte eficiente, pentru ca la o cantitate destul de mica de remediu ingerat, efectele de curatare a organismului si de diminuare a foamei sunt puternice.

Folosind o dieta cu fibre alimentare puteti sa slabiti 3-4 kg in 30 de zile.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *