Din oras

„Deranji” culinar din nou la pensiunea „La Mesteceni”: sambata, chef Vincent Lointier baga axoa de vitel, popcorn cu sofran si samoussa de rata!

E iarna, nevasta e aceeasi, amanta e plecata la Dubai sa mai faca un ban, ca, daca sta dupa tine pana platesti TVA-ul la finante, moare de foame, e plictiseala mare, proteste de saraci si frigalau mare.

Ucide plictiseala si hai sambata la Salicea, unde Ioana de la „La Mesteceni” face un nou eveniment #DeBunGust cu chef Vincent Lointier, unul dintre cei mai talentati bucatari din Cluj-Napoca la acest moment.

E 290 de lei per capita, wine pairing cu vinurile de la Corcova si atmosfera lirica de la o frumoasa harpista.

Rezervari se fac la 0371789110 si pe bune ca mai sunt putine locuri, caci aia de au fost la prima editie s-au reinscris majoritatea, fiindca le-a placut.

Francezul Lointier are un stil aparte de gatit si NU EXISTA sa nu va indragostiti de mancarea lui!

Hai cu nevasta, chiar daca e aceeasi, stii cum e, macar ii poti zice, de data asta pe buna dreptate, ca veti petrece timp de calitate!

Iata si meniul: