Rautacisme

Ciorba de gandaci – un nou preparat al Hugo Restaurants

HUGO Restaurants este un concept modern in Horeca, asa a fost de la bun inceput, gandit pentru un public educat, un public premium.

Atat de moderna e bucataria la HUGO, incat chef-ii restaurantului ii surprind pe clienti cu tot felul de preparate inedite.

Ieri, a fost o zi inedita: clientii HUGO au primit spre halire ciorba de vacuta cu… gandaci.

Ceea ce le-a produs putina greata si multa revolta, deh!, nu inteleg ei ce inseamna insipratie in bucatarie.

Pozele cu „pleitingul” impanat de gandaci au fost trimise administratorilor paginii de Facebook „Mancaredecacat” care le-au si publicat, mentionand ca reclamatiile le-au fost trimise nu de unul, ci de doi clienti diferiti care au avut „onoarea” de a primi gandaci in ciorba la pranz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *