PubliNews

Capriccio Bistro le sarbatoreste pe femei in stil italian, cu cele mai noi delicatese

8 martie nu este doar Ziua Internationala a Femeii, este o ocazie pe care aproape toate femeile o asteapta an de an pentru a li se arata inca o data ca sunt pretuite, iubite, apreciate. Iar de ziua lor, femeile nu isi doresc sa gateasca, ci prefera sa li se gateasca.

 

Domnilor, daca bucataria nu este locul cel mai potrivit pentru a va demonstra talentele, e cazul sa puneti mana pe telefon si sa faceti o rezervare.

Dar unde sa o duceti? Cautati un loc elegant, intim, cu mancare buna, aproape de centru, cu servire impecabila si ambianta placuta.

Incercati-va norocul la Capriccio. Indeplineste toate cerintele de mai sus. In plus, tocmai au adaugat in meniu o multitudine de preparate cu specific italian.

 

„Pentru a satisface dorinţele celor care doresc să mănânce în stil italian şi nu numai, Capriccio Bistro vă oferă un meniu variat, ce include delicatese precum paste, salate, pizza, toate preparate după reţete autentice, aduse tocmai din Italia. Pentru savoarea preparatelor, pe lângă reţetele autentice, Capriccio Bistro foloseşte doar ingrediente 100% italieneşti. Atât ingredientele, cât şi reţetele ne recomandă şi ne garantează succesul, calitatea, cât şi gustul specific al mâncărurilor italieneşti”, precizeaza reprezentantul restaurantului.

 

In meniul nou, pe langa preparatele deja consacrate puteti savura si:

ANTIPASTI

Tartar somon (file somon, file somon afumat, ceapă, capere, roşii, rucola, lămâie, hrean)

Tartar de vită (muşchi de vită, muştar, pastă de roşii, ceapă, castraveţi, castraveţi muraţi, ou, sos worchester, unt, apio, morcovi)

Delicatese italiene (prosciutto crudo, parmezan, masline verzi intregi, mozzarella bocconccini, anghinare, rucola )

 

INSALATA

Insalata di vitello (salată iceberg, muşchi de vita, gorgonzola, miez de nucă, mere, smântână, vin alb)

 

PRIMI PIATTI

Spaghetti cozze (spaghete, scoici negre, ceapă, vin, pătrunjel verde)

Penne primavera (penne, roşii cherry, sos roşii, mozzarella bocconccino, busuioc, unt)

Penne gratinate cu pui si legume (penne, pui, ceapă, usturoi, vinete, dovlecel, ardei, mozzarella, parmezan, sos bechamel)

Farfalle speck & radichio (farfalle, speck, smântână, radichio, parmezan)

Risotto speck & radichio (orez basmati, ceapă, țelină, vin alb, speck, radichio, parmezan)

 

SECONDI PIATTI

Preparate din pui

Piept de raţă (piept de raţă, varză roşie, crochete, foi de plăcintă, sos chilly, portocale, cimbru, chimion, sare, piper, zahăr, stafide)

Piept de pui umplut cu riccotta, busuioc şi roşii uscate (piept de pui, riccotta, busuioc, roşii uscate, spaghettini, ulei de masline, busuioc, parmezan, usturoi , roşii cherry)

 

Preparate pește

Dorada file cu couscous (doradă, couscous, baby spanac, roşii cherry, miere, oţet alb)

Gamberi a la grillia (creveţi black tiger, rucola, lamâie, ulei de măsline, roşii cherry)

Rulou crocant cu creveţi (foi de placintă, ou, creveţi, usturoi, sos chilly, morcovi, ţelină, mentă, sos soia, ulei susan)

Cozze marinate (scoici negre, usturoi, peperoncinno,vin alb, pătrunjel verde, sos de roşii )

 

 

PIZZA

Pizza ai frutti di mare (aluat, sos de roşii, mozzarella, busuioc, oregano, fructe de mare, scoici întregi cu cochilie, roşii cherry, vin alb, ulei de măsline, usturoi, lămâie)

Pizza carciofi & pollo & pomodori (aluat, sos de roşii, mozzarella, busuioc, oregano, carciofi, pui la grill, roşii uscate)

Pizza speck & radicchio (aluat, sos de roşii, mozzarella, busuioc, oregano, speck, radicchio)

Pizza celentano (aluat, pecorino, gorgonzola, gălbiori, pancetta, rucola)

Pizza rustica (aluat, sos de roşii, mozzarella, busuioc, oregano, salam de porc, cârnaţi, ciuperci, ardei roşu, ceapă roşie, măsline)

Pizza carbonara (aluat, smântână, nucşoară, mozzarella, bacon, parmezan)

Pizza funghi misti (aluat, sos de roşii, mozzarella, busuioc, oregano, ciuperci champignon, hribi, gălbiori )

Pizza vegetariana (aluat, sos de roşii, mozzarella, busuioc, oregano, ciuperci champignon, măsline, porumb, ardei roşu, vinete grill, dovlecel grill)

Bistro Capriccio

DOLCI

Iaurt cu zmeura (iaurt gras, frişcă, vahăr vanilat, zmeură)

 

Pentru a fi siguri ca va puteti rasfata partenera la Capriccio Bistro de pe strada Horea Nr. 32, faceti rezervare din timp la 0364 566 713 sau 0731 304 314 . Mai multe informatii despre Capriccio Bistro gasiti pe site

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *