Rautacisme

Cacat gastronomic, asa a ajuns meniul de la faimoasa Varzarie! Sa va fie rusine ca ati distrus un simbol al Clujului!

Varzaria, celebra varzarie, a rezistat cu chiu si cu vai 30 de ani dupa moartea lui Ceausescu, mai mult din nostalgia clujenilor si din sustinerea babalacilor care mai veneau dupa slujba de Duminica sa bea un prodvinalco.

Patronii stabilimentului – Saveta Ghiran si Dorel Filip – au facut tone de bani din reputatia tot mai stinsa a Varzariei, dar abia acum putini ani au avut si bunul simt sa renoveze cat de cat. Rezultatul? Un cacat de design taranesc de Apahida, cu mizanplas compus din pahare ieftine si servetele rosii, scaune din vinilin ieftin de autogara.

Chiar si asa, lumea a continuat sa vina pentru chelnerii simpatici si mancarea inca ramasa buna.

Insa, de cateva luni, mancarea aia, fara prestanta oricum, mancare de carutasi pe care o lua lumea din nostalgie, ei bine, si aia s-a stricat. Am fost recent in 2 vizite diferite la Varzarie si am mancat laturi, poate ca si cacatul are gust mai bun.

Sa nu fii in stare sa faci o ciorba gustoasa de fasole, sa faci din emblema Varzariei, cartofii frantuzesti cu ciolan un „pireu” apos cu urme de MORCOVI (sa il ia dracu de bucatar estet, nici la morga nu ar trebui sa fie lasat sa gateasca), sa dai clientilor ciolan afumat prost fiert si PLIN de grasime, ca sa nu mai discutam de nici 3 felii, ba, asta inseamna sa te caci in ei clienti.

Tu, Saveta, ba, Dorel, inchideti dracului boalda, ca sunteti penibili. Ca sa nu mai zic ca faceti o evaziune fiscala mai puturoasa ca o bere Ciuc lasata in soare. In sfanta zi de duminica, si numai pentru ca ne-au recunoscut ca suntem ziaristi, la orele amiezii tarzii aveati 22 de bonuri fiscale emise, mai da-va dracu’ de tarani ciorditori!

Pai, cum sa nu va arate contabilitatea asa, cu profit cat o covrigarie, daca voi furati ca niste jegosi?

 

Saveta, tu ai manca din farfuria asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *