bucatar

Video - Paul Siserman, fostul concurent MasterChef, a deschis la Cluj InkChef Academy, o platformă de artă culinară și workshop-uri terapeutice prin gătit

scris de Florin Moldovan / 20.10.2016 15:48 / 0 comentarii / 1820 vizualizari
Paul Siserman, fostul concurent de la MasterChef, a inaugurat astăzi la Cluj ”InkChef Academy by Paul Siserman”, o platformă integrată, oferind seminarii de cooking și, pentru prima dată în România, workshop-uri terapeutice destinate, pentru început, copiilor abuzați care au avut experiențe... citeste mai departe

Jos pălăria pentru Paul Siserman, fostul concurent MasterChef, care lansează la Cluj un proiect unic în Europa de terapie educațională prin gătit pentru copiii din orfelinate!

scris de Florin Moldovan / 13.10.2016 13:52 / 1 comentariu / 9891 vizualizari
Paul Siserman, fostul concurent de la MasterChef, va lansa la Cluj săptămâna viitoare (joi, 20 octombrie) prima academie de gătit și spațiu multifuncțional din Ardeal, Inkchef Academy by Paul Siserman. Fiindcă la rândul său a avut o viață grea, Paul Siserman a empatizat întotdeauna cu suferința... citeste mai departe

Roland Pauletti, multiplu campion la diferite stiluri de luptă: „La nicio vârstă nu e prea devreme sau prea târziu să te apuci de sport!”

scris de Florin Moldovan / 08.12.2015 10:48 / 0 comentarii / 1032 vizualizari
Roland Pauletti e multiplu campion la diferite stiluri de luptă, un sportiv de 26 de ani care, conform principiului „niciodată nu e prea devreme să te apuci de sport”, a început să practice judo la vârsta de 4 ani și apoi a trecut printr-o gamă variată de sporturi, de la polo, la arte marțiale,... citeste mai departe

Dan Muntean, maestrul bucătar care dă savoare Maimuței Plângătoare

scris de Florin Moldovan / 27.11.2015 17:13 / 0 comentarii / 1518 vizualizari
Dan Muntean este maestrul bucătar care dă savoare mâncărurilor Maimuței Plângătoare, un local clujean renumit în perioada interbelică, dar rău famat după Revoluție, când se transformase într-o crâșmă ordinară. În 2012, împreună cu Radu Ilea, managerul localului, Dan Muntean a resuscitat Maimuța,... citeste mai departe

Radu Ilea, somelierul care a readus la viață Maimuța Plângătoare

scris de Florin Moldovan / 05.09.2015 09:59 / 2 comentarii / 4391 vizualizari
Radu Ilea e managerul restaurantului Maimuța Plângătoare, „crâșmă și restaurant renumit”, deschis între anii 1930-1940. Dacă povestea interbelică a „Maimuței” a fost una plină de farmec, istoria recentă a localului nu s-a ridicat la standardele trecutului, pentru că simbolul vechiului Cluj... citeste mai departe

Vlad Mureșan, clujeanul ce-ți readuce universul copilăriei cu "un dulce"

scris de Florin Moldovan / 01.06.2015 19:24 / 4 comentarii / 4797 vizualizari
Vlad Mureșan e un somelier și un bucătar pasionat, ce și-a descoperit pasiunea pentru prepararea dulciurilor în urma participării, în 2013, la Masterchef. Papilele gustative sofisticate ale somelierului au creat ,,un dulce” diferit de alte dulciuri, specialități raw vegan ce păstrează deliciul unui... citeste mai departe

Marius Solomon, bucătar-șef la Cabinet de Vin&Cocotte: ,,Zâmbetul clientului, când îi aducem mâncarea, plătește, de fapt, munca pe care o facem noi”

scris de Florin Moldovan / 27.04.2015 20:41 / 0 comentarii / 2256 vizualizari
Marius Solomon e un tânăr clujean de 26 de ani, pe care ambiția și pasiunea pentru arta culinară l-au propulsat în carieră și, după ce-a fost bucătar la mai multe restaurante de top din Cluj, acum e bucătar-șef la Cabinet de Vin&Cocotte, un mic restaurant cochet de pe Eroilor, un local unde se... citeste mai departe

Povestea de viață a Rebecăi Mădaș, clujeanca ce concurează la Hell's Kitchen, împreună cu fiul ei

scris de Florin Moldovan / 15.04.2015 17:02 / 1 comentariu / 2654 vizualizari
Rebeca Mădaș, maestru în arta culinară, e o bucătăreasă pasionată, ce concurează în prezent, alături de fiul ei, Paul, la ”Hell's Kitchen – Iadul bucătarilor”, show-ul culinar difuzat de Antena 1 (în fiecare luni și marți, la ora 20.30). Povestea Rebecăi Mădaș e cea a unui om simplu și sufletist,... citeste mai departe

Stadionul Cluj Arena gazduieste de aproape un an un restaurant nefunctional

scris de Florentina Tatar / 12.03.2015 16:23 / 0 comentarii / 1179 vizualizari
Localul de la parterul obiectivului, anuntat ca unul de categoria “high class”, se afla in stadiu de amenajari inca din luna mai a anului trecut, cand proprietarii anuntau ca il inaugureaza in prima pare a lui iunie. De atunci, acestia sustin mereu ca se afla pe ultima suta de metri inclusiv in... citeste mai departe

Cursuri de calificare profesionala platite de UE pentru clujeni

scris de Ziar de Cluj / 24.02.2015 15:58 / 0 comentarii / 4739 vizualizari
Clujenii interesati sa obtina un atestat de calificare beneficiaza de cursuri de formare profesionala subventionate din bani europeni. Cursurile au o durata de trei si sase luni, pentru fiecare luna de pregatire fiind alocata o subventie in valoare de 700 lei, anunta Consiliul Judetean Cluj pe... citeste mai departe