arta culinara

Video - Paul Siserman, fostul concurent MasterChef, a deschis la Cluj InkChef Academy, o platformă de artă culinară și workshop-uri terapeutice prin gătit

scris de Florin Moldovan / 20.10.2016 15:48 / 0 comentarii / 1835 vizualizari
Paul Siserman, fostul concurent de la MasterChef, a inaugurat astăzi la Cluj ”InkChef Academy by Paul Siserman”, o platformă integrată, oferind seminarii de cooking și, pentru prima dată în România, workshop-uri terapeutice destinate, pentru început, copiilor abuzați care au avut experiențe... citeste mai departe

Dan Muntean, maestrul bucătar care dă savoare Maimuței Plângătoare

scris de Florin Moldovan / 27.11.2015 17:13 / 0 comentarii / 1531 vizualizari
Dan Muntean este maestrul bucătar care dă savoare mâncărurilor Maimuței Plângătoare, un local clujean renumit în perioada interbelică, dar rău famat după Revoluție, când se transformase într-o crâșmă ordinară. În 2012, împreună cu Radu Ilea, managerul localului, Dan Muntean a resuscitat Maimuța,... citeste mai departe

Florina Pop, fostă concurentă MasterChef și Hell's Kitchen: „Clujul e cel mai greu oraș pentru un business în domeniul alimentației publice”

scris de Florin Moldovan / 10.07.2015 12:35 / 0 comentarii / 2507 vizualizari
Florina Pop e o tânără clujeancă de 29 de ani, fostă concurentă MasterChef și Hell's Kitchen, pasionată de gătit, în trecut manager de restaurant în complexul studențesc Hașdeu, actualmente doctorandă la Agronomie și, pe viitor, proprietară de cofetărie cu produse tradiționale. Arta culinară a... citeste mai departe

Povestea de viață a Rebecăi Mădaș, clujeanca ce concurează la Hell's Kitchen, împreună cu fiul ei

scris de Florin Moldovan / 15.04.2015 17:02 / 1 comentariu / 2682 vizualizari
Rebeca Mădaș, maestru în arta culinară, e o bucătăreasă pasionată, ce concurează în prezent, alături de fiul ei, Paul, la ”Hell's Kitchen – Iadul bucătarilor”, show-ul culinar difuzat de Antena 1 (în fiecare luni și marți, la ora 20.30). Povestea Rebecăi Mădaș e cea a unui om simplu și sufletist,... citeste mai departe

Clujenii si-au sarbatorit ziua cu muzica, mancare si cultura

scris de Ziar de Cluj / 24.05.2014 16:12 / 0 comentarii / 283 vizualizari
Zilele Clujului, eveniment ajuns la a patra editie, a scos ieri din casa tot clujeanul. Concertele din centrul orasului si din cartiere au animat atmosfera, fiecare coltisor al urbei a vibrat de energie, iar evenimentele culturale si culinare au fost la tot pasul.Parada de deschidere a dat startul... citeste mai departe

Mancarea la romani

scris de Ziar de Cluj / 23.11.2012 01:41 / 0 comentarii / 46 vizualizari
Cu un secol in urma, Romania era unul dintre cel mai de seama exportatori de grane in Europa, iar painea ramane si azi un aliment vital. Retetele, marimea si forma difera de la o regiune la alta, painea fiind insa de cele mai multe ori alba, mare si rotunda, cu coaja groasa si miez moale si pufos.... citeste mai departe