Sex

Anti-intalnirea – prima intalnire amoroasa

Am spanac intre dinti? Arat OK? Oare ma gaseste atragatoare? Intalnirile amoroase sunt stresante – atat de stresante, incat atunci cand iesim cu cineva, ne concentram mai mult asupra noastra. Asta ce inseamna? Inseamna ca nu acordam suficienta atentie persoanei din fata noastra. Ce importanta are asta? Are, fiindca la prima intalnire oamenii scot la iveala anumite lucruri. Informatiile pe care le pot obtine la aceasta prima intalnire sunt vitale; pot sa-ti arate fie ca ti-ai gasit jumatatea, fie ca nu e cazul sa te implici, fiindca relatia cu el iti va aduce numai probleme. Si totusi , tindem  sa irosim ocazia acestei prime intalniri in care suntem atenti doar la propria noastra persoana, facand asta ore in sir, in loc sa putem lua repede o decizie.

 

 

Anti-intalnirea

Ei bine, gata cu atentia orientata asupra ta. Trebuie sa-ti arunci in aer toate schemele legate de intalnirile amoroase si sa inveti  un mod mai simplu de a actiona.

Ce inseamna conceptual de “anti-intalnire”? Ai observat ca “anti-intalnire” suna la fel  ca “antidot”. Antiintalnirea e, de fapt, un antidot la tot ceea ce nu merge la primele intalniri: stres, disconfort, presiune si complexe. Ei bine, asta e o mica pastila rosie. Prima intalnire ar trebui sa fie un moment de desoperire si revelatie. Amandoi sunteti interesati de persoana celuilat, dar asta nu inseamna ca aveti deja planuri de casatorie. Cu totii vrem ca prima intalnire sa iasa bine si sa duca apoi la o a doua, a treia si a zecea. Pentru asta vom folosi formatul “anti-intalnire”.

 

 

Anti-intalnire (subst). un scenariu de intalnire in care ambele parti sunt interesate una de cealalta, dar inca nu si-au marturisit ca se plac. Impreuna, iau hotararea inspirata de a da acestei prime intalniri un aer agreabil, amical si succinct. Unul dintre cei doi a depus eforturi concentrate pentru a arata ca interesele lui / ei este de natura potential romantica (nu vorbim acum de simpli amici), dar intalnirea ramane una informala.

 

 

Daca observi ca cel din fata ta nu a sesizat intentia ta de a-l privi ca pe un potential partener, poti sa faci doua lucruri: (1) flirtezi si-i faci complimente la adresa fizicului, sau (2) ii spui in fata ca nu-ti inspira deloc sentimente fraterne si ca te simti atrasa de el.

 

 

Cum sa conduci “anti-intalnirea”

Cand un tip te invita in oras – sau il inviti tu pe el – opteaza pentru o iesire de scurta durata (sa zicem de 60 de minute):  o plimbare in parc, servirea unei cafele sau luarea pranzului. Asigura-te ca dupa aceea, ai alt program – scopul tau e sa dispari de la petrecere in plina distractie, in asa fel incat sa ramana cu sentimentul ca mai vrea sa te vada. Cel mai bine e sa stabilesti aceste “anti-intalniri” in timpul zilei sau, daca porogramul nu-ti permite, sub forma de ceva rapid de baut la serviciu.

 

 

Apoi, explica-i clar ca nu te-ai intalnit cu el nepregatita, ci doar ca sa-l cunosti mai bine. Daca vrei sa fii foarte stricta, ofera-te sa-ti platesti partea de consumatie. Asta ii va da de inteles ca esti o tipa independenta si ca nu te-ai prefacut atunci cand i-ai zis ca ai iesit cu el doar pentru a-l cunoaste mai bine. Prin asta ii transmiti mesajul ca esti cat se poate de serioasa si de stapana pe situatie. Totusi, daca vezi ca insista, las-l sa plateasca.

 

 

Odata initiata “anti-intalnirea”, uita de tine si concentreaza-te strict asupra lui. Asculta ce spune. Iti va furniza o multime de informatii inca din prima ora. Arunca o privire in oglinda inainte de intalnire, asigura-te  ca hainele si machiajul sunt okay, dupa care nu te mai gandesti la ce-ar putea sa fie in neregula  cu tine. E momentul sa-l provoci la conversatii lejere care sa-i stimuleze reflexul de a-si spune parerea. Vrei sa auzi cum percepe el lucrurile.

 

 

Daca afli cum percepe un barbat  lumea din jur si daca reusesti sa-i testezi simtul umorului, toate astea iti vor spune mai multe despre el decat daca ti-ar “recita” tot felul de date de CV, gen de unde este, ce facultate a facut si de ce etnie apartine. Va recomandam discutii despre muzica, arta, gastronomie,  calatorii, imobiliare si educatie. Propune-i o tema si asculta-i parerea. Lasa conversatia sa-si urmeze cursul firesc, in orice directie ar fi sa o ia, dar pastreaza o nota vesela, optimista.

 

Cum pui punct unei “anti-intalniri”

Exista trei moduri de a pune punct unei “anti-intalniri”, fiecare dintre ele depinzand de ceea ce-ti dicteaza instinctul:

1.    Daca nu esti prea sigura, spune-i ca te-ai simtit bine si ca, daca ii face placere, poate sa te mai sune ca sa luati “pranzul” si alta data. Ii deschizi astfel, de fapt, drumul catre o a doua  “anti-intalnire”.

 

2.    Daca ti-a displacut intr-atat incat ai vrea sa-l vezi ca se duce rostogolindu-se de-a dreptul de unde a venit, fii politicoasa  si multumeste-i pentru intalnire. Nu-i nevoie sa-i mai spui : “Mai vorbim”.

 

3.    Daca iti place, lasa-i o imagine incitanta despre tine: un zambet poznas, cateva cuvinte bine alese (de pilda: “Aveam de gand sa impachetez sosete inainte de a merge la culcare in seara asta, dar acum sunt prea distrasa”.), o imbratisare prelungita sau il lasi sa-ti contemple decolteul sau picioarele. (Stii tu ce sa faci ca sa nu fii prea evidenta.)

 

 

Cea mai mare diferenta intre o “anti-intalnire” si cea care vine dupa ea e ca la urmatoarea amandoi v-ati manifestat in mod tacit interesul. Asa ca, starea aceea tipica primei intalniri amoroase va fi cu atat mai intensa.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *