Tablagiul de la Rutiera Cluj Ciprian Martin, un prostoi razbunator. L-a amendat pe un sofer NCN, dupa ce a auzit ca masina "e a lui Alexa" si exact in ziua in care Ziar de Cluj a surprins niste politisti de la Rutiera incalcand semnul "Acces Interzis"!

Ziar de Cluj a publicat dimineata ACEST material in care aratam ca doi politisti de la Rutiera au calcat putin mai mult standardele profesionale si chiar legale:

Raspunsul IPJ a fost penibil. Dar asta e problema institutiei. 

Pe Facebook, fostul sef al Politiei Rutiere, colonelul in rezerva Sorin Iovu Rusu, se baga in seama ca musca in nutella din curul vacii si exclama comunistoid:

Discutam de Soso Rus, pensionarul care si acum la pensie, dar si in timpul activitatii, si-a dat in gat colegii politisti la ziaristi, da?

Papagalul care comenteaza sub aliasul Martini CM e un politist de la Rutiera si el, pe numele sau Ciprian Martin. El, la umbra jegoasa a anonimatului, considera ca relatarea ziaristilor, insotita de POZE DOVEDITOARE, e o mizerie de articol.

Soso cel senilizat ii da like mizeriei scoase de Martini, adica de fostul sau subordonat Ciprian Martin.

 

Ciprian Martin e un ornitorinc cu ochelari de cal de care am mai auzit acum cativa ani cand a amendat un clujean cu o suma disporportionata pentru o culpa oarecare. Ca asa e Martin Ciprian, in absenta unui pulan mare, e mic ca orgoliu:

 

Spre seara, tablagiului Ciprian Martin ii pica in gheare soferul de la NCN care mergea spre casa si care, intr-adevar, a intrat pe acces permis doar riveranilor, el fiind riveran in fapt, dar nu in drept, caci are buletin de Alba. Nimic de zis, e clar ca trebuia sa primeasca amenda de la tablagiul de Martin Ciprian. Insa totul s-a schimbat in momentul in care, vazand numarul NCN la placuta, a intrebat a cui e masina. Auzind ca e a lui Liviu Alexa, Martin a exclamat: "Seful tau nu ne prea agreeaza". Moment in care tablagiul Martin a inceput sa ceara diverse chestii (avea dreptul), oprindu-se la faza ca de ce rotile speciale ale masinii (dimensiunea lor) nu-s trecute in talon. Ca un inteligent ce este, domnul Martin Ciprian nu stie ca in talon nu se trec asemenea detalii si, daca vrea, poate sa il sune pe seful RAR Cluj, Marius Pop, pentru explicatii.

Cat de taranete poti sa fii ca politai si sa te razbuni pe un simplu sofer, de nervi ca institutia media la care lucreaza a criticat Politia Rutiera dis de dimineata? Cam ca Martin Ciprian de taranete.

Eu, Liviu Alexa, le transmit tuturor celor de la Rutiera care isi incalca standardul profesional (ca nu vreau sa generalizez) urmatoarele:

- am avut TOATA legitimitatea profesionala sa facem articolul de dimineata

- majoritatea dintre dumneavoastra sunteti niste infumurati, nu e prima oara cand oamenii de la Rutiera Cluj agreseaza reporterii NCN sau se razbuna pe Ziar de Cluj

- nu am carnet, asa ca ma doare in cur de razbunarile voastre. ati inteles, da? IN CUR. Urmariti in trafic toate masinile NCN, dati-ne cate amenzi vreti, sa va fie de bine. 

 

Finalul? Tablagiul Ciprian Martin i-a dat angajatului NCN o amenda consistenta pentru o fapta pe care a comis-o si pentru una inventata - ca nu ar fi avut centura (desi a avut).

Atata poti, ba, domnule Martini, sa caci o mizerie de amenda!

 

Liviu Alexa (n-am, ba, carnet, n-am!)

 

Adauga comentariu