Synevo incurca borcanele analizelor

Comentarii

gelu ioan

08.08.2014 18:17

Asa cum apare aceasta poza cu Synevo,articolul ar fi fost mai convingator daca aparea si domnul ...,,clujean'' cu analizele respective in mana (daca el exista). Am facut analize la acest laborator,cunosc oameni care si-au facut analize aici,dar nu am auzit pana acum asa ceva. Sincer.....reclamatia asta e verificata,sau n-ai mai avut cu ce sa umplii pagina !? ,,Doamna reporter'',daca tot te faci de rahat,macar sa duci o proba la laborator,poate asa vei afla mai multe despre tine.                                                                     PS  nu am nici cel mai mic interes in ceea ce priveste Synevo,dar cred ca Basescu e de vina,si cei care te-au angajat.Cand mai prinzi ceva atat de ,,incendiar''....revino. 

dreicu mihai

12.08.2014 11:18
domnule, al dumneavoastra comentariu este varza. cu ce sa incep? subiectivismul dumneavoastra este absolut gretos. pe urma, lectie invatata in liceu (nu-s convins ca l-ati frecventat): cand aduci o afirmatie, invoci si un argument. tineti minte, garçoane: afirmatie+argument

adrian cornestean

25.11.2014 13:37

Nu va faceti analizele la Synevo sunt excroci nu trimit analizele la timple  incurca si dau din burta rezultatele De evitat!!!!!!!!!!!!!! 2014.11.24

liliana

16.12.2014 14:30

sunt de acord cu tine,Adrian.Am recoltat urina pentru efectuarea unei analize(proteinurie)Rezultatul mi-a venit dupa 5 zile,desi starea pacientului era critica.Am facut aceeasi analiza cu pile la spital.Rezultatul l-am luat in 3 ore,si bineinteles ca era diferit fata de cel de la Synevo.Nu main sfatuiesc pe nileni sa apeleze la serviciile acestei policlinici

Carmen

16.03.2015 21:44

SINGURUL LABORATOR DE ANALIZE SERIOS!!!!!!!!.  

Ella

05.03.2018 20:05

Hai nu le mai pupa fundul. La Synevo Constanta dau rezultatele din burta. Am patit-o de 3 ori pana acum. Javrele astea se joaca cu sanatatea noastra.

Andreea Tudose

31.03.2015 22:40

Synevo mi-a incurcat numele cu al altui pacient! Am primit rezultatul cu numele de Tudose Loredana, desi pe mine ma cheama Tudose Andreea Mihaela.  M-au ''asigurat'' ca au incurcat doar numele si nu si ''borcanele'' , insa am repetat analiza la un alt laborator si discrepanta intre rezultate este uriasa!!  Ce sa cred?? !!

Andreea Tudose

31.03.2015 22:49

Sunt dezamagita de Synevo! Mi-au incurcat numele! Desi m-au asigurat ca au incurcat doar numele dar nu si ''borcanele'', am repetat analiza la un alt laborator, iar discrepanta dintre rezultate a fost uriasa! Si e vorba de o analiza serioasa, care mi-a bagat toata familia  in sperieti! 

Nicoleta

09.08.2016 18:38

De vina pentru astfel de" incidente " reclamate de catre acesti clienti ai laboratorului Synevo este..... cine credeti???   CLIENTUL IN PERSOANA ! De ce ? Pentru ca atunci cand ti se solicita si esti de acord cu inregistrarea intr-o baza de date atentia trebuie sa fie foarte mare. Personalul  de la receptie solicita date si informatii clientului CU MENTIUNEA CA ACESTA SA VERIFICE SI SA SEMNEZE PENTRU CORECTITUDINEA LOR. Daca clientul este atent , verifica , citeste informatiile din fisa prezentata de receptioner si apoi semneaza nu s-ar mai crea astfel de situatii neplacute. Orice greseala sesizata poate fi rezolvata daca se aduce la cunostinta personalului in timp util.Este cel mai serios furnizor de servicii de laborator din tara si nu numai!

Adauga comentariu