Sute de noi apartamente. Se anunță un nou proiect imobiliar de proporții în Cluj-Napoca

Un nou proiect imobiliar va transforma în totalitate zona Bulevardului Muncii. Societatea Lucarom Impex pregătește un ansamblu multifuncțional. Pe lângă cele aproape 700 de apartamente ce vor fi date spre vânzare, inițatorii proiectului au cuprins în plan și crearea de spații verzi, spații comerciale și o grădiniță.

Spațiul verde ce va depăși 4000 de metri pătrați nu va fi folosit exclusiv de locuitorii ansamblului, ci oricine va avea acces la el. De asemenea, ridicarea complexului va duce la amenajarea a peste 800 de locuri de parcare.

Terenul vizat este o parcelă de 22.000 mp și este încadrat în noul Plan Urbanistic General ca o zonă de restructurare urbană. Investitorul privat va ceda 2000 de metri pătrați de teren pentru lărgirea arterelor și pentru facilitarea circulației în acea zonă. În acest sens va fi amplasat un sens giratoriu.

Odată cu construirea complexului multifuncțional, va crește și circulația în acea zonă, iar fluidizarea traficului este necesară. Primarul Emil Boc susține inițiativa reprezentanților Lucarom Impex, iar reprezentanții societății așteaptă hotărârea Consiliului Local pentru a demara lucrările.

Comentarii

Dragos

20.04.2017 10:21

800 de locuri de parcare la 700 de apartamente? RIDICOL! Ar trebui o rată de cel puțin 1,5 locuri/apartament. Plus, trebuie luate în considerare și locuri pentru vizitatori.

ion

20.04.2017 14:14

Exista vreo legatura intre Lucarom si Lucaprest, care face monstrii aceia din Buna Ziua? Sau legatura eterna e Primaria?

adi

21.04.2017 11:57

E PACAT DOAR CA LA 50M DE BLOCURI SUNT CASE. RESTRUCTURARE URBANA DIN HALE INDUSTRIALE DE 10M INALTIME IN BLOCURI DE 20. NU E TOCMAI OK.DAR E OK, MAXIMIZAM PROFITUL 

Adauga comentariu