Susca trebuie demis! Cand birocratia omoara un copil

O fetita, Sara Maria, a murit din cauza nesimtirii unui "manajer" clujean pentru care hartiile conteaza mai mult ca o viata. Ziar de Cluj, pe care il conduc, a scris in ultimul an cel putin 7 anchete pe tema jegului din spitalul condus de Susca si cu privire la deciziile stupide emise de acesta. Presa nationala ne-a preluat subiectul numai atunci cand a fost vorba de o moarte de copil, altfel i-ar fi durut in cot. Este trist, dar si mai trista e nepasarea pesedistului Banicioiu, ministrul Sanatatii, care il lasa pe acest Susca in continuare pe functie.

Pe toti desteptii ce comenteaza ca legea si hartogaraia stupida primeaza in fata unei vieti de copil, ii rog sa imi raspunda sincer: daca era vorba de copilul lor, ar fi zis la fel??? mai ales ca nu discutam decat de o aberatie, acel copil ar fi fost operat nu de un tractorist, ci de profesorul Ciuce, chirurg cu 20 de ani de experienta, om care a salvat sute de copii.

Mai, oameni buni, chiar atat de orbi am ajuns? Imi pare nespus de rau pentru parintii Sarei Maria. Acum sunt si mai neimpacati, bietii de ei, fiindca n-au putut sa beneficieze nici macar de mica sansa ce au avut-o! Il sustin pe Profesorul Ciuce cu toata forta mea! Ii voi ajuta pe parintii indurerati platind serviciile unui avocat de top din Cluj care sa il dea in judecata pe Petru Susca!

Jos cu Susca, acest contopist economist care trebuie nu sa isi dea demisia, ci sa fie demis de urgenta!

Comentarii

Doina

06.07.2015 17:44

Este clar ca Susca trebuie sa isi dea demisia! Inainte de asta, sa ii transmita Domnului Profesor acceptul Ministrului Banicioiu de a opera copii cu malformatii conform incontestabilei competente in acest domeniu. Dupa aceea, daca mai are cat de cat o umbra de umanitate, sa ceara scuze Familiei Sendroiu! Domnule economist Susca!In cei 20 de ani de cand opereaza Domnul Profesor Ciuce, impreuna cu echipa ATI condusa de Doamna Profesor Hagau Natalia, nu a decedat nici un copil in Clinica Chirurgie I iar, in acest moment, datorita "genialei" d-voastra competente in domeniul medical, Domnii Profesori sunt obligati sa refuze sa opereze copii! Nu vi se pare ca o hartie se poate scrie mai usor? Faceti-o, dar sa fie DEMISIA!!!

ama

06.07.2015 20:45

Sunt de acord doamna Doina. Felicitari Ziar de Cluj!

elf

07.07.2015 09:34

Liviu nu ai dreptate!Sa fi un bun medic nu inseamna ca esti si un bun manager.Eu stiu ca Spitalul Judetean a achizitionat cu multi ani in urma o linie de sterilizare care nu a fost folosita pentru ca era mai simplu sa dai deseurile medicale la o firma privata pe mii de euro lunar (pentru o spaga ) decat sa-ti folosesti propria dotare.Cand a venit Susaca a pus pe piciore linia de neutralizare a deseurilor si astfel spitalul a avut reduceri de costuri de mii de euro.medicii au tendinta sa exagereze si sa faca exces de zel si costuri pentru a salva vieti ...si atunci managerul intervine si spune cat isi permite spitalul .Din punctul meu de vedere dr. Ciuce prin faptul ca a operat copii poate fi acuzat de mallpraxis si poate face puscati.

Adauga comentariu