Șurubaru își laudă jucăria pentru adunat gunoaie, chiar dacă malurile Someșului încă sunt împânzite de deșeuri

City-managerul Gheorghe Șurubaru este foarte mândru de noua sa jucărie pentru adunat gunoaie. Prezintă poze cu deșeurile oprite de stăvilar și care apoi au fost adunate, totul în timp ce doar puțin mai sus, malurile Someșului sunt colcăie de gunoaie.

”Deșeuri colectate la barajul plutitor din Cartierul Grigorescu , în intervalul 20-22 Ianuarie 2020 .De la punerea lui în funcțiune pînă în prezent, au fost colectați aproximativ 100 mc de deșeuri, de diferite categorii”, se laudă Șurubaru.

Șurubaru vrea să justifice utilitatea acestui stăvilar, asta după ce precedentul s-a dovedit inutil, dar gunoaiele tot ajung să plutească pe Someș, așa cum Ziar de Cluj a arătat recent. Astfel că n-ar fi rău pentru domnul city-manager să se plimbe pe tot malul Someșului să adune gunoaiele.

Citește și:

Someș, acest Gange al Clujului

Recent, ciocul unei rate sălbatice a fost blocat de o bucată de plastic. Această rățușcă se afla pe malul Someșului în apropiere de Parcul Babeș. Acolo gunoaiele încă mai plutesc pe mal, în ciuda stăvilarului lui Șurubaru.

Administrațiile locale din Cluj-Napoca și Florești trebuie să găsească un plan comun prin care să igineizeze malurile Someșului. Deocamdată totul este la stadiul de planuri și vorbe. Boc visează un Someș navigabil, probabil se așteaptă ca ambarcațiunile să plutească printre gunoaie.

Adauga comentariu