Surse: Aurelia Cristea isi anunta luni retragerea. E suparata foc pe Ioan Rus pentru ca ar fi orchestrat indirect daramarea ei.

O pierdere incomensurabila va suferi politica locala luni. Aurelia Cristea va face un mare anunt, spun sursele noastre. 110 la suta va fi vorba despre un anunt de retragere. 

In particular insa, Aurelia Cristea le spune celor apropiati ca stie de unde i se trage: de la Ioan Rus. Care s-ar razbuna acum pentru faptul ca ea a sustinut-o in trecut pe Rovana Plumb si pe declaratia pe care Cristea a dat-o pe Facebook la retragerea lui Rus din functia de ministru al Transporturilor. Bine, ea spune mai multe: ca Remus Lapusan nu are "xxx", ca nu are viziune, dar uita sa mentioneze ca ea s-a adus singura in postura de mitomana politica, creand povestea candidaturii la primarie, bagand pe foc ca ea se lupta "pe totul sau nimic", si tot ea a reusit sa isi sape singura groapa scazand in sondaje, ca doar nu Rus a scazut-o.

PSD Cluj e in fierbere, dar numai la nivel de stabi. Care asteapta un semn de la Ioan Rus si Vasile Dancu sa isi anunte "sustinerea" pentru "independentul" Octavian Buzoianu. Semnul poate sa vina oricand, mai ales ca cei doi s-ar fi intalnit in aceasta sambata la "cabana" lui Ioan Rus.

In fapt, Buzoianu e doar drojdia blatului PSD-Boc in care fiecare mimeaza adversitatea, dar conlucreaza pe dupa perdele.

Adauga comentariu