Surpriză: semnătura lui Marius Nicoară apare pe moțiunea de cenzură

În contextul în care în Parlament este dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, iar tratativele din culise pentru semnături reprezintă miezul luptei politice, numele și semnătura lui Marius Nicoară, proaspăt membru ALDE, figurează printre celelalte semnături. Numărul semnăturilor se contabilizează cu minuțiozitate. Cu toate acestea, printre semnăturile senatorilor care susțin moțiunea de cenzură, apare și cea lui Nicoară, însă aceasta este ștearsă cu o liniuță. Se va număra și aceasta? Va trece moțiunea de cenzură?

Pentru a elucida misterul semnăturii șterse, am luat legătura cu Marius Nicoară, care, inițial, nu prea știa cum să explice acest incident.

Astfel, am fost interesați să aflăm dacă Nicoară susține, prin semnătură proprie, moțiunea de cenzură?

Ati semnat motiunea de cenzura de azi?

”Nu, nu am semnat”. 

Numele dumneavoastră apare, cu o semnătură, la pagina 25.

”Apare, da”.

Doar că este tăiată.

”Este tăiată, da”. 

Și este semnătura dumneavoastră? 

”Da, da. Am greșit, nu e semnătura mea, tocmai de aceea au tăiat”. 

Să înțeleg că nu dumneavoastră ați semnat?

”Era o pagină care fusese dactilografiată înainte și a fost anexată moțiunii, am spus ca să nu facă greșeala și să mă lase și pe mine acolo. Era o pagină… deci e o chestiune veche, nu-i de astăzi”.

Practic, semnătura era mai veche și de pe un alt document?

”Da, da. Era mai veche și era pentru altceva. În fine, așa se face. Dar mi-au tăiat-o, au tăiat-o. Așa mi-au spus, că au tăiat-o. E veche, veche”. 

Și nu se referă la moțiunea de cenzură, da?

”Nu, nu are legătură. E o eroare materială. Și-au dat seama ei că au greșit și au tăiat. Mi-au spus că au tăiat-o și mi se pare firesc”. 

Este firesc sau nu, ca pentru susținerea moțiunii de cenzură, să figureze nume și semnături care pot fi contabilizate au ba? Semnături făcute din mers și dactilografiate pe deasupra? Semnături mai vechi și destinate unor alte acte oficiale?

Scump mai costă ”eroarea materială”, în cazul unei moțiuni de cenzură...

 

Comentarii

matolake

27.06.2018 20:07

betiviule, nu mai semna hirtii la parlament, ca oricum iei pensie. dragnea, tariceanule, baaa javrelor puneti potaia de nicoara cu botu pe labe ca betivul isi scrie numele aiurea pe tabele

semnat

28.06.2018 02:06

vajnicii pnlisti nici macar sa semneze o motiune initiata de ei nu se deranjeaza. folosesc semnaturi din alte proiecte. in ei este speranta de mai bine

Nicolae Pop

29.06.2018 10:16

... doar atat afacut a semnat liste in mandatele in care a reprezentat interesele clujenilor... da, sa mearga in pensie ca a avut  grija sa isi voteze pensie speciala trantorul pornograf. Era turmentat cand a semnat ?

Adauga comentariu