Supraimpozitarea clădirilor degradate, episodul 2. Proprietarii contestă „pedeapsa” Primăriei

Comentarii

Marius

13.02.2017 12:54

De ce nu spuneti si ca primaria a facut contract cu proprietarii, in 2009, prin care se obliga sa refatadizeze cladirile, iar proprietarii sa plateasca in rate lunare, timp de 10 ani si primaria n-a facut nimic, deci, nu a respectat contractul. Asociatia, din care fac si eu parte, a obtinut Certificatul de Urbanism inainte de expirarea termenului impus de primarie si totusi ni s-a majorat impozitul cu 500%. Costurile pentru refatadizare vor fi intre 3000 si 5000 Euro de apartament, cati credeti ca vor avea acesti bani, avand in vedere ca in centru locuiesc foarte multi pensionari ?

rezist

13.02.2017 16:15

 "Marea Refatadizare " este defapt marea depropretizare a centrului prin fortarea actualilor proprietari la o refatadizare prin firmele agreate ale primariei ( ex . Lukats Alpin &Co ) ori prin alti privati . Ca urmare , asa zisa programa de refatadizare a primariei este un truc prin care locuintele vor trece in proprietatea mafiei imobiliare . Oare de ce nu s-a procedat ca in Sibiu , unde primaria a refatadizat centrul istoric cu FONDURI EUROPENE ????   

florinmaier

16.02.2017 09:26

daca ati fi citit cu atentie regulamentul din hcl ati fi constatat faptul ca doar cei care au obtinut autorizatie sau au executat lucrarile au scapat de supraimpozitare.De altfel daca detii o locuinta in centru nu inseamna ca ai doar drepturi ci si obligatii, eu unul nu sunt de acord ca primaria sa plateasca lucrari de reparatii pe care proprietarii de imobile din zona centrala ar avea obligatia sa le repare;a se vedea ar.649 din codul civil.(s-apoi majoritatea inchiriaza aceste imobile la studenti pe bani grei).Ai imobil in centru il repari , daca nu vinde-l si muta-te la periferie.

Adauga comentariu