Superofertă! Apartament de închiriat cu numai 2500 de euro pe lună, în Centrul Clujului!

Napoca Imobiliare are în portofoliu o superofertă care merita luată în considerare de cei interesați!

Un apartament de 3 camere, de închiriat, chiar în Centrul Clujului, cu doar 2 500 de euro pe lună, un chilipir pentru orașul nostru, „locul 1 în topul orașelor preferate de români în cazul schimbarii reședinței actuale, locul 1 la promovabilitate la Evaluare Națională și la Examenul de Bacalaureat, locul 1 la speranța de viață în topul orașelor cu peste 100.000 de locuitori, locul 1 la implicarea cetățenilor în procesul decizional, locul 1 la nivelul salariilor și la numărul de salariați în randul polilor regionali din România, locul 1 în topul „capitalelor regionale” din România din perspectiva PIB (PPS) per locuitor, locul 1 în România la densitatea antreprenorială, orașul cu cea mai mare creștere a numărului de salariați post-criză din România (+33%), cu universitatea cu cel mai mare număr de studenți și cu cea mai bună poziționare în topurile internaționale”, conform ultimelor declarații date de către edilul Emil Boc, locul 1 în topul primarilor din țară cu cele mai multe promisiuni electorale, care cresc prețul chiriilor.

Rata lunară pentru un credit imobiliar-ipotecar, dacă împrumutați de la bancă 250 000 de euro, pentru o perioadă de 360 de luni, este de 1250 de euro. Adică, jumătate față de cât ați plăti chirie. Și rămâneți și cu apartamentul.

Cu maximum 250 000 de euro, cu siguranță puteți cumpăra în Centru un apartament similar celui care se închiriază cu 2500 de euro pe lună – sau îl achiziționați gata finisat, ori banii vă ajung să îl și finisați de lux.

Dar, vorba aia, nu e prost cine cere...

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Adauga comentariu