Supereroii care mimeaza caritatea

Comentarii

mokus

08.11.2013 10:57

Aveti dreptate amandoi. Dra cine va avea vreun interes sa publice sau sa cerceteze cate ONG sunt doar o forma de a mai cheltui niste bani publici in interesul personal al unora si care sunt cu adevarat ONG -urile care justifica fiecare leut obtinut, sau iti dau chitanta , cand umbla la "cersit" si spun bine ce zic. Sunt multi escroci, care in numele unui copil solicita bani pentru o interventie care avusese loc cu mult inainte, sau un copil despre care se spune ca are 2 ani si el a fost o cauza sociala , candva in tercut si are 22 de ani.
Daca soliciti informatii despre cat primeste presupusa persoana binefacatoare , care sacrifica timpul in scopul unei cauze umanitare, iti spune cu nosnalanta , dau ce ramane: dupa ce scade transportul Cluj-Timisoara, masa, ceva la cel care al are angajat, fara forme legale. Cat despre chitanta, iti poate da 100 si cu 1000 lei fiecare, ca doar oricine poate azi cumpara si stampila, ce vrea el.
Nu e vina celui care a scris asta, eu cred ca trebuie citit articolul de cine trebuie si sa fac ce trebuie.. iar cel acre stie ca procedeaza legal si mai ales ca paoet dovedi in orice moment ca acel ONG si-a atins scopul social, nu constituie doar un paravan, pentru deservirea unor inetrese personale., mai ales ca legea le permite multe, fata de o societate care trebuie sa dea socoteala pentru fiecare leu.

Atti

07.11.2013 23:29

Generalizezi periculos. II pui pe toti sub acelasi clop si chiar nu e cazul.

Hai sa vezi ce face Asociatia Hans Spalinger pentru copii autisti sau treci careva zi pe la Habitat pentru Umanitate. Sa vezi documentatie pe ultimul leu, sa vezi cum se bat astia pentru niste oameni pe care restul ii ignora sau ii uita.

Hai sa vezi voluntari din n+1 tari pe langa cei locali, care vin sa ajute pentru ca prea multi se limiteaza la un like sau un share.

Sau si mai bine - in loc de articole de genul, hai pe un santier Habitat, unde se construieste cu mana, nu cu tastatura si mouse.

Adauga comentariu