Supercom, descalificata de la licitatia de salubrizare si deszapezire. Cine raspunde din Primarie?

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a publicat astazi decizia 1254 referitoare la contestatiile formulate de mai multi participanti vizavi de modul de atribuire al contractului de salubrizare stradala si deszapezire din Cluj-Napoca. CNSC a decis, avand in vedere argumentele prezentate, anularea raportului de procedura de atribuire nr. 10169 din 21 martie 2014, inclusiv a adreselor de comunicare a rezultatelor procedurii obligand autoritatea contractanta la reevalurea ofertelor cu respectarea celor din motivarea acestei decizii. Aceasta licitatie a creat multe discutii in momentul prezentarii rezultatului de catre comisia din Primarie.

Comisia de evaluare, numita prin dispozitia nr. 3267/01.10,2013 a primarului,  a fost compusa din presedintele Virgil Porutiu, seful Directiei Tehnice, Lucia Lupea, seful biroului de Achizitii, Ioan Bogdan, sef Serviciu Financiar, Adriana Magurean, sef Serviciu tehnic, Mircea Abrudan, seful serviciului Control Protectia Mediului, Marius Coros, inspector de specialitate si Mariana Capota, inspector.

Ziar de Cluj considera ca decizia CNSC arata faptul acesti functionari au gresit in momentul evaluarii si declararii rezultatelor si solicita public lui Emil Boc sa dispuna masuri de sanctionare a lor si sa le comunice presei.

Foto: gazetadambovitei.ro

Comentarii

euu

07.05.2014 00:35
De ce sa ramana Veres??Sa continue marsaviile pe la spate cu Boc si cu primaria??S-a desfiintat un parc de joaca si sunt peste 60 de copii in zona VERES poate noi nu ,o taiat un nuc de 25 de ani fara autorizatie VERES poate noi nu ,construieste sub firele de inalta tensiune VERES poate noi nu el face ce vrea.Cine P.... este Veres????Un tigan si astia ne conduc Hotii si tigani vai de noi

Adauga comentariu