Super ofertă de net din partea Primăriei! Wi-Fi gratuit pentru boschetarii și prostituatele din Piața Gării!

Primăria Cluj-Napoca extinde super oferta de net gratuit, cu noi locații! O zonă fierbinte a Clujului, care beneficiază de acum de Wi-Fi gratuit, este Piața Gării, preferată, mai ales după modernizare, de către boschetari și prostituate. 

De acum, prostituatele care își fac veacul în piațeta amenajată relativ recent își vor putea face programările și pe internet, fără grija traficului de date, doar al celui de persoane. Cum în moderna piațetă, la lăsarea serii, clujenii și turiștii nu se pot relaxa, goniți de boschetarii, de golanii, de mizeria, de prostituatele și de peștii din zonă, este clar că de internetul gratuit vor putea beneficia doar oamenii locului, interlopii și „damele” lor! 

Emil Boc nu a ezitat să se pozeze pe o bancă în piațeta de vizavi de Gara Mică, mândru de lansarea acestei super oferte de internet:

Și prostituatele care „lucrează” la Baba Novac beneficiază de super oferta  Primăriei, pentru că în această zonă se prinde internetul gratuit din Piața Ștefan cel Mare (din parcul din zona Operei Române). 

Probabil că, în curând, și prostituatele și peștii de pe Calea Turzii vor beneficia de Wi-Fi gratuit, iar Clujul va deveni primul oraș smart și în acest domeniu. Cea mai veche meserie din lume, cu ajutorul netul oferit de către Primăriei, se va moderniza, iar clienții și prostituatele vor putea comunica mult mai ușor, fără a mai fi nevoiți să se ferească de ochii nevigilenți și, cel mai adesea, inexistenți, ai Poliției și ai Poliției Locale.  

Zonele cu Wi-Fi gratuit au fost puse în funcțiune treptat pe parcursul ultimelor săptămâni, iar în fiecare dintre acestea se pot loga simultan până la 250 de utilizatori. În cazul în care va exista interes crescut pentru folosirea acestor noi puncte de acces la internet, Primăria promite că va suplimenta numărul maxim de utilizatori pentru fiecare zonă în parte.

Ce omite Emil Boc să instaleze în Cluj-Napoca sunt dispozitivele formate din polițiști locali, care să patruleze permanent, pentru ca orașul să devină unul sigur și curat. Să pui Wi-Fi gratuit într-o piață acaparată de boschetari, golani, pești și prostituate, invadată de gunoaie, e ca și cum te-ai da cu spray după ce nu te-ai mai spălat o lună.

Adauga comentariu