Suntem deja în campanie electorală? PNL Cluj râde de USR Cluj: „Cu certitudine PNL va câștiga majoritatea în Consiliul Local”

Daniel Buda, șeful PNL Cluj, s-a coborât din turnul de fildeș pentru a susține un monolog anost în care a făcut o campanie electorală extrem de subiectivă și obositoare PNL-ului și președintelui Klaus Iohannis.

În fața unui microfon, din păcate, pornit, Buda nu a ratat ocazia de a se umfla în pene și a le da o scatoalcă celor de la USR Cluj. Cu toate că PNL a fost umilită la Cluj de USR la alegerile parlamentare din mai, și Emil Boc scade în sondaje în fiecare zi, Buda e 100% sigur că PNL Cluj va mătura pe jos cu adversarii la anul.

„Lucrurile la alegerile europarlamentare sunt diferite, am avut 90.000 oameni pe liste suplimentare. Am făcut simulări, nu avem cum să pierdem majoritatea în Consiliul Local. Slavă Domnului, Alin Tișe și Emil Boc sunt oameni implicați în ce înseamnă administrația publică la nivel local și județean. Cetățenii vor face o evaluare serioasă. Îmi exprim convingerea că vom avea majoritatea în Consiliul Local. Dacă ne uităm, Clujul face parte din tot felul de clasamente, se trăiește cel mai bine, e curat, sigur, avem mulți turiști”, a declarat Buda.

Suntem curioși la ce se referă simulările făcute de PNL prin care PNL va câștiga majoritatea 100%. Mai punem de o împărțire de pliante FAKE anti USR, domnul Buda?

Adauga comentariu