Sună Clopoţelul Distracţiei la Polus!

În acest weekend, centrul comercial din inima Transilvaniei îi așteaptă pe cei mici să ia parte la cele mai distractive ateliere de creaţie, ce îi vor pregăti pentru începerea noului an școlar. Mai mult, în fiecare zi, copiii se vor întâlni cu îndrăgitele personaje Sponge Bob și Angry Birds.


Cei mici sunt așteptaţi la Polus Center, în weekendul acesta, să profite de ultimele zile de vacanţă. Micuţii se vor distra la workshopurile noastre unde vor crea semne de carte, etichete, jurnalul de școală, carneţele acordeon și vor picta și decora litere gigant.


Şi asta nu este tot. Spre deliciul celor mici, în centrul comercial își vor face apariţia îndrăgitele personaje Sponge Bob și Angry Birds, ce vor anima atmosfera evenimentului.


Evenimentul va avea loc în perioada 02 – 04 septembrie, între orele 12,00- 18,00, în Piaţeta Matei Corvin, din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informaţii.


În cadrul evenimentului, se va organiza o colectă de caiete și rechizite școlare ce vor fi donate către casele de copii: Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate și Familie, Ecce-Homo, Căsuţa Bucuriei și Autism Transilvania. Astfel, împreună îi putem ajuta pe acești micuţi să începă noul an școlar cum se cuvine.


Mai mult, deoarece noul an școlar se apropie cu pași mărunţi, magazinele din Polus Center au pregătit o mulţime de oferte cu această ocazie. Câteva dintre ofertele Back to School pot fi consultate accesând website-ul centrului comercial www.poluscentercluj.ro

Adauga comentariu