Sulea: Horea Uioreanu sa demisioneze!

In urma rezultatelor „catastrofale” de la alegerile europarlamentare obtinute in judetul Cluj si in municipiul Cluj Napoca de PNL, presedintele PNL Floresti, Horia Sulea, solicita demisia de onoare a presedintelui Horea Uioreanu si a Biroului Politic Teritorial PNL Cluj, precum si a presedintelui Ioan Petran si a Biroului Politic Muncipal al PNL Cluj Napoca.

Primarul Florestiului mai cere si „numirea unui interimat in vederea organizarii  de alegeri anticipate in  organizatiile municipale, orasenesti si comunale ale PNL din judetul Cluj".

Argumentele lui Sulea pentru cererea de demisie a lui Uioreanu si Petran sunt „sustinerea indirecta a unor contracandidati de catre persoane cu responsabilitati in conducerea PNL Cluj si Cluj Napoca, precum si din alte localitati ale judetului si non combat-ul de care au dat dovada structurile de conducere ale PNL Cluj

Horea Uioreanu nu a putut fi contactat.

sursa foto: clujam.ro

Comentarii

alin

26.05.2014 15:35

:)))))))))))) buna.. buna asta... Tocmai tovarasul lui de catarama s-o trezit sa ii ceara demisia la betiva? :)) Poi nu plimbau amandoi alegatorii cu autobuzele Fany in campaniile din 2012??? Poi nu promiteau ei marea cu sare, Uioreanu si Sulea: ca fac spitalul regional, ca fac centura de legatura Floresti-Cluj, ca muta ferma de pui, etc etc etc. DOI NATAFLETI! Sa isi dea amandoi demisia, ca sunt 2 mincinosi uselisti!

Adauga comentariu