Șulea anunță ample lucrări la drumul de legătură sud Florești. Realitatea din teren e alta - FOTO și VIDEO

Primarul Horea Șulea anunță că lucrările la drumul de legătură sud Florești sunt în plină desfășurare. Potrivit edilului șef, se execută ample lucrări de infrastructură, inclusiv poziționare / extindere / reabilitare sistem de canalizare, iluminat public pe coridorul drumului, lucrări necesare pentru un plus de confort floreștenilor din zonele locuite adiacente traseului drumului.

“În aceste condiții, accesul spre/dinspre o serie de zone precum str. Răzoare – Lăcrămioarelor – Narciselor este îngreunat în această perioadă. Administrația publică locală floreșteană înțelege situația cu care se confruntă locuitorii din zonă, dar realizarea unei lucrări de anvergură precum cea amintită anterior nu se poate realiza fără o serie de inconveniente”, se arată într-un comunicat de presă al primarului Șulea.

strada floresti

Intervenția administrației locale în amenajarea traseului drumului de legătură este exclusă, întregul amplasament fiind predat executantului investiției. În perioada imediat următoare se vor asigura o serie de căi de acces mai facile spre/dinspre zonele amintite. Deocamdată, realitatea din teren arată exact contrariul, nici urmă de lucrări.

“De asemenea, administrația publică locală floreșteană este în permanent contact cu executantul lucrării, astfel ca disconfortul populației din zonă să fie cât mai redus”, se mai arată în comunicatul de presă.

strada floresti

Drumul de legătură sud Florești va avea o lungime de aproximativ 2,7 kilometri. Drumul de ocolire a fost proiectat să aibă 11 podețe și 2 poduri, precum și două girații și 3 intersecții. Vor fi incluse și două bretele de legătură cu DN1, una în zona Metro și una în zona Vivo. Carosabilul va fi de 2 x 3,5 metri.

De asemenea, un trotuar va avea 1,5 metri, iar pe cealaltă parte va fi inclusă și o pistă de biciclete, lățimea ansamblului trotuar – pistă de biciclete fiind de 2 metri.

strada floresti

Finanțarea este asigurată de la bugetul local al comunei Florești, printr-o linie de finanțare de peste 47,6 milioane de lei.

(Fotocredit și video: Daniel Meze, Florești)

Comentarii

aaa

02.03.2018 12:46
pupincuristii lui Sulea sa comenteze la el pe pagina. fiecare strada din comunicatul penibilului a fost filmata. asa ca pupincuristii sa-l pupe-n cur fix la el pe pagina. penibilii dreaq! cat despre aratura de la Sfa. Ioan, pupincuristii mascat sa coiteasca, apoi sa comenteze: https://www.ziardecluj.ro/primarul-sulea-ne-arata-niste-aratura-la-marginea-florestiului-si-sustine-ca-e-santierul-foc-continuu-la-centura-de-sud

Adauga comentariu