Submarine Pub functioneaza in continuare ilegal in centrul Clujului

In urma cu mai bine de o luna, pentru ca nu a primit autorizatie de functionare de la Primaria Cluj-Napoca, politistii locali au dispus suspendarea activitatii localului Submarine Pub. In plus, managerii localului au fost amendati. Cu toate acestea, localul functioneaza in continuare in centrul orasului. Tot ilegal. 

Conform reprezentantilor mass-media din cadrul Primariei Cluj-Napoca, administratorii localului au depus la municipalitate un dosar incomplet prin care cer eliberarea autorizatiei de functionare. Din dosar lipsesc mai multe acte, iar managerii localului nu s-au deranjat nici pana acum sa-l completeze. 

Au fost infomati in mai multe randuri sa aduca actele necesare pentru a putea intra in legalitate. Nu pot primi autorizatie de functionare daca nu au dosarul complet, iar acum functioneaza, in continuare, in ilegalitate”, mai spun reprezentantii biroului mass-media ai municipalitati. 

Deoarece firma functioneaza fara sa detina acord de functionare si aprobare de orar eliberat de Primarie a fost sanctionata contraventional cu suma de 400 de lei. Prin procesul-verbal de constatare a contraventiei incheiat s-a dispus suspendarea activitatii pana la data autorizarii", au subliniat reprezentantii Primariei Cluj-Napoca in urma cu o luna. 

Orasul in care patronii de baruri nu se impiedica de lege 

In Cluj-Napoca, problema localurilor care functioneaza in ciuda faptului ca nu au autorizatie din partea autoritatilor locale si nici macar orar de functionare nu este una deloc noua. 

Localul Janis Stuf, distrus de flacari în urma unui incendiu din 2010, a functionat ilegal mai bine de doi ani. Clubul nu avea aviz de functionare si nici orar eliberat de Primaria municipiului Cluj-Napoca. Din acest motiv, patronii au fost amendati cu o mie de lei doi ani consecutiv. 

Sapte amenzi, o cerere de executare silita si adrese de la Primaria Cluj-Napoca spre Garda Financiara, Directia de Sanatate Publica si Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor din Cluj nu au putut inchide localul Klausen din apropierea Pietei Matei Corvin, in 2010. 

Adauga comentariu