Strategia municipiului e gata. Cultura e punctul forte

Comentarii

Rika Venturiano

16.04.2014 13:20

in enumerarea de principii frumos compuse din neologisme si greu de vizualizat in practica :) miroase clar a bla, bla, si a multe credite pt cauze culturale si sociale.Cred ca actualul primar a mai produs un document similar, la fel de frumos si la fel de abstract la urcarea pe scaunul primariei, in 2004, cand singura treaba concreta "erau parcurile de joaca pt fetitele mele", in restu, totul se balacea in parteneriatul ala public-privat care camufleaza bine o s'ama de gauri in buzunarul cetateanului care au imbogatit tot sooiul de clienti mai mult sau mai putini obscuri, lasand in urma NIMIK sau maxim spoiala. Dar se pare ca ne plac vorbele complicate care nu duc nicaieri, dar "infrumuseteaza orasul :) pe bani  publici multi luati cu doabnda de la privati :(.   

Suciu Alexandru

16.04.2014 13:50

Daca va fi cultura in centrul atentiei inseamna ca se va construi si o sala de concerte pentru Filarmonica Transilvania? 

Auspicius

16.04.2014 14:40

Chiar asa? uauuuu, deja imi dau lacrimile de bucurie! cat de mult am asteptat aceasta strategie exceptionala! Sunt curios daca angajatii Primariei o sa inteleaga ceva din aceasta poveste. Dar sunt si mai curios sa vad cum va fi pusa in aplicare. E o mare tristete administratia locala a orasului Cluj-Napoca! O institutie veroasa, amortita si incapabila de dialog cu cetatenii de rand. Ce e frustrant e faptul ca ne trateaza cu sictir si isi permit acest lucru platiti fiind de noi, de cetateni. Ma tot intreb, oare cat mai suportam ca minciuna, spaga, demagogia si dispretul fata de cetateni sa domneasca in administratia publica locala a orasului nostru?

Adauga comentariu