Strada Roosevelt, transformată în parcare de șoferii clujeni, chiar sub semnul INTERZIS. Ce face Poliția? VIDEO

Una din străzile din zona istorică a orașului comoară, Cluj-Napoca, situață în imediata apropiere a Pieței Muzeului, a devenit locul preferat pentru șoferii clujeni. Strada se numește Franklin Delano Roosevelt. Aici, undeva în capătul străzii tronează un semn rutier cât se poate de clar: parcarea INTERZISĂ.

Desigur, acesta nu îi încurcă nicicum pe conducătorii auto indisciplinați să-și parcheze mașinile neregulamentar. 

Imaginile surprinse de un cititor Ziar de Cluj, vorbesc de la sine: autorismele parcate ILEGAL împiedică circulația celorlalte autoturisme, mașini care pot fi astfel zgâriate sau lovite. 

Mai mult, pentru a trece de această stradă, conducătorii auto sunt nevoiți să-și închidă oglinzile, altfel riscă să le deterioreze de mașinile parcate aiurea.

Culmea, unul dintre acești șoferi amatori, care parchează după cum îi taie capul, și-a permis chiar să îi arate un semn injurios celui care a surprins autoturismele parcate ilegal.

Acesta a sunat și a chemat Poliția. Din păcate, din cauza faptului că strada este una îngustă, mașinile de la RADP nu pot intra pentru a ridica autoturismele parcate ilegal.

Cel mult, agenții de la Poliția Locală nu pot decât să acorde câteva ”premii”, sub formă de amenzi.

 

Adauga comentariu