Strada Maramuresului, zgaltaita de tiruri, in ciuda promisiunii ca vor fi interzise

Comentarii

Claudiu

02.09.2015 09:05

Nici o sansa. Politia e prea incompetenta ca sa poata sa faca ceva. Trec tirurile si rabele in viteza pe langa masinile de politie de la sectia 2. Ce altceva mai trebuie zis?

Eugen

02.09.2015 10:12

Rusine autoritatilor care nu sunt capabile sa gestioneze traficul greu care trece pe strada Maramuresului.De anul trecut de cand au inceput cu devierile temporare pe strada Maramuresului, autoritatile nu au mai reusit sa revina si sa readuca traficul greu pe ruta sa normala. Vreau sa mentionez ca nu am vazut filtre de politie pe strada care sa descurajeze traficul greu, desi se tot primesc promisiuni din partea autoritatilor ca se vor face filtre in zona.

Cristina

02.09.2015 18:49

Buna ziua,am facut si eu numeroase sesizari la toate autoritatile competente,in legatura cu traficul de pe Maramuresului.De cele mai multe ori mi s-a raspuns ca se vor lua masuri,nu am vazut nici o rezolvare.Zilnic trec in continuare vehicole de tonaj greu,de pe ambele sensuri care mai si strica capacele de canal,pe care nu le mai repara nimeni.

Ana

02.09.2015 20:28

Probabil ar fi mai credibila grija dumneavoastra fata de locuitorii din zona, daca faceati articolul fara sa luati informatii de pe domnule primar. O scurta vizita acolo si vedeti de 10 ori mai multe neregularitati decat cele semnalate. Ori asa, apar doar cele de pe domnuleprimar. Parca nu e chiar jurnalism asta.

Ioan

03.09.2015 08:32

Stiati ca este pista de biciclete pe aceasta strada? Ca tirurile fac slalom in viteza printe gurile de canale, pietoni si biciclete? Depasirile duble sunt nimic fata de ce se poate vedea in zona... 3 pe linie dubla continua. Dar noa, astea sunt detalii. Nici peste un an nu se va lua nici o masura. 

Adauga comentariu