Stradă inundată după o ploaie de vară. Canalizarea refulează, iar localnicii se luptă cu forțele naturii VIDEO

Ploaia de câteva zeci de minute a transformat o stradă din municipiul Cluj-Napoca într-un adevărat lac. De fiecare dată atunci când aversele torențiale se abat asupra Clujului, localnicii de pe strada Mureșului sunt nevoiți să se lupte la propriu cu forțele naturii, iar aceasta întrucât strada devine impracticabilă. Administrația locală pare să nu bage în seamă condițiile improprii cărora sunt obligați să le facă față clujenii care locuiesc în zonă. 

Problema nu este nouă deloc, dar situația se repetă la nesfârșit: canalizarea se înfundă constant, la fiecare ploaie de vară.

Ploaia de miercuri, care a durat mai bine de jumătate de oră, a acoperit în totalitate strada Mureșului, care a devenit inaccesibilă pietonilor. Autoturismele și-au făcut cu greu loc pe strada ce s-a transformat într-un lac.

Această situație se repetă an de an, iar întrucât sistemul de canalizare din oraș este praf și autoritățile nu au intervenit sub nici o formă vreme de cel puțin 10 ani, clujenii devin victimele inundațiilor în propriul oraș.

CITEȘTE ȘIFOTO ȘI VIDEO Clujul înghițit de ape. O ploaie de 20 de minute a inundat aproape tot orașul

Adauga comentariu