Strada Constantin Nottara, o bătaie de joc pentru pietoni și șoferi – FOTO

Pe strada Constantin Nottara din cartierul Bună Ziua, pietonii trebuie să circule pe carosabil, pentru că șoferii au transformat trotuarele, aproape inexistente oricum, în locuri de parcare. Nici șoferii nu au o soartă roz pe această stradă. Din cauză că strada este foarte îngustă și ca urmare a mașinilor parcate neregulamentar, circulația se desfășoară cu dificultate.

Situația problematică de pe strada Constantin Nottara ne-a fost semnalată de un locuitor, care zi de zi are de-a face cu aceste neplăceri. Omul a sesizat și Poliția Locală în speranța că se va remedia problema.  

“Vă scriu în legătură cu o situație cel puțin periculoasă de pe strada Constantin Nottara pe unde trec în fiecare dimineață ducându-mi copiii la școală! Aici unde strada este foarte îngustă iar trotuarul aproape inexistent mașinile localnicilor sunt parcate pe acest "trotuar".
Așadar sunt porțiuni pe unde pietonii pe lângă faptul că sunt obligați să intre  pe carosabil,mașinile ce vin din sens opus sunt obligate să se lipească de gardurile caselor pentru a permite celorlalți participanți la trafic să treacă creeându-se situații extrem de periculoase care se pot solda cu victime!
Azi dimineață am agățat oglinda uneia dintre cele 10 mașini parcate pe trotuar iar în momentul în care le-am reproșat acestor "domni" că nu e normal și că e foarte periculos să parcheze pe trotuarul unei străzi așa de înguste au devenit recalcitranți și agresivi.Vă trimit câteva poze cu situația de fapt precizând că am sesizat și poliția locală! În speranța că îmi susțineți opinia ar fi bine sa încercam  varianta "profilaxiei" pentru a se evita o eventuală dramă”, ne-a scris Gálfi Csaba.

 

Adauga comentariu