Știu ce ai făcut vara asta! Cum s-au distrat deputații clujeni în vacanța parlamentară

Cei 10 deputați clujeni au fost mai activi pe rețelele de socializare în timpul vacanței de vară, decât în perioada sesiunii parlamentare. Unii s-au dus într-o veselie la zilele satelor, alții au mers la festivaluri de muzică, iar alții au alergat cât au putut de mult. Fiecare și-a făcut vacanța după chipul și asemănarea sa.

Dacă a fost vacanță parlamentară, Cristina Burciu (PSD) s-a plimbat pe la serbări cu aer câmpenesc din Turda și din împrejurimi. A share-uit cu toată lumea fotografii de la Zilele Municipiului Turda, de la comemorarea lui Mihai Viteazu, dar și diverse articole din presa centrală. Cam așa s-a distrat deputatul PSD, dacă luăm în calcul ce ne arată pe rețelele de socializare.

Steluța Cătăniciu (ALDE) poate fi dată dispărută de către electorat. Nu a mai auzit nimeni nimic de ea, cam de mult timp. Dacă e vacanță, vacanță totală să fie, fără nicio comunicare cu alegătorii! Cătăniciu nu a mai comunicat cu votanții, prin rețelele de socializare, din luna mai. Pe profilul deputatului ALDE e primăvară.

Csoma Botond (UDMR) a comemorat 300 de ani de la invazia tătară în comuna Sic, județul Cluj, a fost la Zilele Satului Unguraș, s-a întâlnit cu prietenii politicieni, cu care s-a pozat la masă, a fost la Zilele Maghiare și a fost în Muntenegru, la munte.

Adrian Dohotaru (USR) a alergat (cum altfel, ținând cont că Dohotaru este un mare iubitor al sportului și mai ales al alergatului?), a avut audiențe cu alegătorii din Cluj, în parc și apoi a alergat din nou, chiar și în vacanța peste hotare.

“Alerg de câteva zile în Gdansk. Stăm la vreo doi km de plajă, într-o zonă hispterească a orașului, în apropiere de fosta reședință a scriitorului Gunter Grass, plină de cafenele și restaurante chic, de unde ne luăm paste și humus. Alerg cu Adriana la 7. Ea se trezește la 5.30 și lucrează la un proiect de cercetare despre migrație și refugiați”, scria Adrian Dohotaru pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni.

A alergat și la Marea Baltică.

“GO TO HEL. Mișcare la Marea Baltică. E raiul tălpilor la Port Jastarnia. Alerg când desculț, când încălțat pe asfalt, pământ, iarbă, nisip”, a mai scris Dohotaru.

Cornel Itu (PSD) s-a distrat local, pe la zilele comunelor și satelor din Cluj. A fost în Jucu, Baciu, Cătina, a participat la slujba din 15 august de la Mănăstirea Nicula. În plus, în fiecare weekend le dorește prietenilor de pe Facebook un weekend frumos. Itu este mai activ în vacanța parlamentară, decât în perioada de lucru.

Sorin Moldovan (PNL) a “ars-o” la Untold, a participat la emisiuni la televiziuni locale și naționale. O vară activă și pentru deputatul PNL.

Horia Nasra (PSD) n-a prea avut liniște în partea a doua a verii. S-a războit în declarații politice cu Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, pe tema rampei de deșeuri. S-a plimbat puțin pe la Ribicioara, la Casa Memorială Crișan, a mai fost și în Bulzeștii de Sus, județul Hunedoara și la Zilele Municipiului Turda.

Adrian Oros (PNL) nu a împărtășit cu alegătorii vacanța de vară. A fost foarte puțin active pe rețelele de socializare.

Florin Stamatian (PNL) este inexistent în mediul online, deși comunicarea prin rețelele de socializare este foarte importantă în prezent.

Emanuel Ungureanu (USR) nu a prea avut odihnă în vacanța parlamentară. A fost preocupat în continuare de problemele sistemului medical, de soarta copiilor care au nevoie de transplant renal și fac dializă, a promovat importanța denarii de sânge prin propriul exemplu.

Așteptăm cu interes să aflăm dacă și în perioada de lucru, deputații vor fi la fel de harnici ca în vacanță.

Comentarii

mitica

26.08.2017 19:03

,,Adriana (...) lucrează la un proiect de cercetare despre migrație și refugiați​'' - E clar, fac astia ce fac si ne baga mortul in casa! Ei isi iau cash-ul, se spala pe maini si, daca treaba se impute, isi iau talpasita afara, in locatii sigure, unde si-au cumparat din vreme case si apartamente! Mari marlani!!

ionut

27.08.2017 21:16

Doamna cataniciu este in vacanta inca de la primul mandat. 0 realizari , cea mai slaba prezenta parlamentara din istoria Clujului.

Adauga comentariu