STENOGRAMELE CONFIRMĂ: Decăderea Universităţii Cluj, sub ochii lui Emil Boc!

Au trecut zile bune de la publicarea în Ziar de Cluj și popularizarea la NCN a faptelor discutabile din activităţile desfăşurate de către primarul Emil Boc - dar legea tăcerii continuă să populeze spaţiul public clujean. Dacă în cazul Lucan explicaţiile au fost lacunare, fără a clarifica aspecte îndoielnice ale relaţiei Boc-Lucan, atât din perspectivă profesională cât mai ales personală, în cazul stenogramelor Emil Boc  - Florian Walter (fost finanţator al Universităţii Cluj, cel de care se leagă cea mai neagră filă din istoria recentă a Universităţii Cluj) tăcerea este totală.

„Stenogramele prezentate în presa locală confirmă legăturile strânse dintre Emil Boc şi Florian Walter. Emil Boc era la curent cu toate tentativele lui Florian Walter de a vinde sau susţine echipa, acestea fiind finalizate în cel mai negru episod din istoria recentă a Universităţii Cluj.

Emil Boc şi-a gestionat timpul pentru a poza în Făt Frumos, salvatorul Universităţii Cluj dar a uitat să precizeze că a fost şi un demon complice la distrugerea acestui brand istoric.

Domnule Emil Boc vă rog să explicaţi public relaţia dumneavoastră cu dl. Florian Walter. Vă rog să ne spuneţi ce aţi vorbit la ceas de taină, în foişor, cu dl. Florian Walter. Vă solicit să fiţi transparent. Această omertă a tăcerii nu vă face cinste!” - a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

 

Adauga comentariu