STENOGRAME: Uioreanu se folosea din plin de Razvan Pop, dar refuza sa se afiseze cu el

Razvan Pop era foarte bun sa salahoreasca pentru Uioreanu cand era vorba de intocmit programul zilei sau de colectat spagi, dar nu era dezirabil alaturi de presedintele Consiliului Judetean. Si nu pentru ca nu il vroia Elena Uioreanu, care avea un dinte impotriva finului, ci insusi "Hashu'", adica chiar presedintele.

Este interesant pasajul pe care vi-l prezentam in cele ce urmeaza. Este ora 4 dupa amiaza, in data de 22 februarie 2014. Uioreanu i se plansese cu cateva minute in urma Corneliei Trif, purtatorul de cuvant neoficial al Consiliului Judetean, ca este singur in loja de la Balul Operei, cand aceasta i-a replicat ca i-a gasit "companion" in prezenta finului razvan Pop:

Comentarii

Cetateanul revoltat

14.07.2014 09:53

Stiati ca Uioreanu a revendicat o cladire de 1 mil. euro de pe str. Horea? A preferat banii in locul cladirii. Stiati ca si-a "cumparat" o vila in A. Muresanu (str.D. Bolintinianu) pe bani de-un televizor? (adica a cumparat de la Stat la un pret mult subevaluat). Si tot nu i-a ajuns, a vrut mai mult! Stiati ca la Revolutia din '89 statea ascuns ca un sobolan si dupa ce s-au terminat focurile a iesit cu steagul romanesc in P-ta Unirii si se dadea drept mare revolutionar? Asta e Uioreanu!

Adauga comentariu