STENOGRAME: Petran, Milogul Scaunelor

Seful PNL Cluj-Napoca, profesorul universitar si alesul dumneavoastra, dragi clujeni, in calitate de consilier judetean, a fost rusinat de ancheta procurorilor DNA Cluj care au demonstrat ca domnul Petran este un spagar de joasa speta, luand "in numele partidului" si "pentru campanie" zeci de mii de lei de la directorul de dezvoltare al UTI, o firma ce are relatii comerciale directe cu Aeroportul Cluj, regie aflata in subordonarea Consiliului Judetean unde domnul Petran, ales prin vot, ar trebui sa reprezinte interesele cetatenilor, nu interesele sale.

A ras tot Clujul, desi era de plans, cand a aflat ca Petran, marele liberal, odata spaga luata de la UTI, a cautat repede un magazin Vodafone care sa aiba nici mai mult nici mai putin un iPhone 5 aurit disponibil, pe care sa il cumpere cu banii din spaga.

Dar cel mai jenant moment, credeam noi, cetatenii, a fost momentul in care consilierul judetean PNL Petran a luat mita trei scaune de piele de la omul de afaceri Vasile Pogacean, administrator la firma SINAI Comimpex SRL. Odata cu ancheta procurorilor DNA Cluj, am aflat cat de hulpavi sunt alesii nostri.

Ati fi putut ramane cu impresia ca Petran, colectorul de mita, o fi vreun lord al spagilor. Nu, e doar milog ambitios si rabdator. O sa va  consolidam aceasta impresie cu o serie de 4 interceptari care il arata pe Petran in toata "splendoarea" lui.

Practic, suparat ca nu ii mai vin scaunele, consilierul judetean Ioan Petran decide sa se implice personal in chestiune si, de-a lungul a doua saptamani, in patru dati diferite, insista ca un apucat la furnizorul de scaune, disperand-o pe o anume doamna Gabriela cu intrebari asupra stadiului livrarii.

Prima interceptare pe care Ziar de Cluj v-o prezinta in exclusivitate este absolut rusinoasa. Petran "se da" de la firma lui Pogacean, Sinai Comimpex, si ii cere lamuriri despre cele "3 scaune", ba chiar ii reaminteste femeii sa nu cumva sa le duca in alta parte afara de biroul sau de la Politehnica. Ce vreti, vroia domnul profesor Petran, sa ii ajunga mai repede scaunele, sa aiba un birou mumos.

 

 

Aflat in Piata Muzeului la o cafea, alesul judetean Petran revine o saptamana mai tarziu sa vada daca doamna Gabriela a mai "reusit sa faca ceva" in privinta celor 3 scaune.

 

Insistent si calm, Petran revine 3 zile mai tarziu sa vada unde-s scaunele. E tot de la firma Sinai, dar vrea livrarea la Facultatea de Constructii.

 

 

 

In sfarsit, mocaita de doamna Gabriela reuseste sa livreze scaunele, cu o intarziere de alte 3 zile. Domnul Petran, de la firma Sinai, dar si ales pe voturile clujenilor, si-a primit cele 3 scaune.

 

 

Comentarii

gogu

09.07.2014 20:28

Sa vedeti cum se milogeste la studenti. Pe cateva sute de euro ii trece examenul sau mai uita câteodată

Ghita

10.07.2014 10:34

Petran este un cacacios hot !

Adauga comentariu