STENOGRAME din DOSARUL PEȘTI la DEJ/ Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin BOTEZATU, amanta proxenetului JULA: „Io nu-s nici din DEJ, nici din Bistrița, să mă f*t pe 50 de EURO”. Jula își punea NEVASTA la PRODUS în DUBAI

Un alt proxenet din dosarul PEȘTI la DEJ este Lucian Jula, care era întreținut de propria soție, pe care o trimitea la produs în Europa. Lucian Jula a scos sume frumușele de pe spatele soției, în timp ce o înșela cu intimata Buda Monica aka Monica Hill, femeia despre care presa de scandal susține că a avut o relație cu Cătălin Botezatu. 

Monica Hill (fotomodel din Cluj-Napoca) apare în stenogramele din dosarul Pești la DEJ când se ceartă cu Jula și îi reproșează că ea „nu e nici din DEJ, nici din Bistrița, să se f**ă pe 50 de EURO”. 

 

Împreună, dar separat

Numita Jula Iulia a plecat împreună cu Jula Lucian în data de 12.03.2020, ora 20:40, spre Dubai decolând de pe aeroportul din Zurich. În data de 22.03.2020, la întoarcerea din Dubai, Jula Lucian și Jula Iulia au aterizat la Cluj-Napoca și au declarat că au călătorit fiecare neînsoțit, deși s-au deplasat împreună. Toate acestea, pentru a ascunde că Jula Lucian a fost cu Jula Iulia în perioada când aceasta încerca să practice prostituția și fiindcă el obține foloase materiale de pe urma acesteia.

În același sens, în data de 14.03.2020, Pop Cristina a purtat o conversație cu numita Nyeki Andrea, aceasta aflându-se în aeroport, căreia îi spunea faptul că o așteaptă la aeroport Jula Lucian cu Jula Iulia, că au închiriat mașină și că ei erau de două zile acolo, la acel moment. I-a mai relatat că urma să vină și Pop Cosmin după ce i sa va fi eliberat pașaportul.

În tot acest timp, Pop Cristina a purtat convorbiri și cu numitul Pop Cosmin, întărind cele arătate mai sus.

În data de 15.03.2020, 21:05, Pop Cristina a purtat o conversație cu Pop Cosmin din care rezultă că aceasta din urmă căuta variante pentru a practica prostituția, vorbind inclusiv prin intermediul numitului Jula Lucian cu o persoană ce ar avea legături cu activitatea de proxenetism în Dubai, de origine din Sibiu. Întrucât au fost refuzați, urmau ca în zilele următoare să caute alte locuri unde Pop Cristina și Jula Iulia să practice prostituția. Numitul Pop Cosmin insista să sune peste tot pentru a găsi un loc unde să practice prostituția.

Pop Cristina, Jula Lucian și Jula Iulia se aflau în Dubai pentru activitatea de proxenetism respectiv prostituție întrucât în Europa se închiseseră cluburile de prostituție.

Aspecte relevante cauzei privitoare la foloasele obținute de către numitul Jula Lucian Dorin, de pe urma practicării prostituției de către numita Jula Iulia Laura reies și din conversația din data de 28.04.2020, ora 16:52, dintre numita Vituș Renata Ana Maria și numita Buda Monica (amanta numitului Jula Lucian Dorin), discutând despre relația pe care o are Monica Buda cu Jula Lucian și modul în care Jula Lucian și Pop Codin determină persoane de sex feminin să se prostitueze în folosul lor”, se arată la dosar. 

 

Pe data de 1 aprilie, Monica Hill a dat un inverviu celor de la Antena Stars în care vorbea de problemele în relație, cum și-a amânat plecarea în Germania și problemele pe care le are iubitul ei din cauza stării de urgență. Oare despre cine vorbește? 

 

 

Femeile trimise la PRODUS se plângeau că nu își puteau cumpăra ”măcar o pereche de ochelari de soare de la DOLCE & Gabana”. Peștii se lăfăiau în mașini de sute de mii de euro! Procurorii au depus la dosar  o înregistrare între RENATA și Monica HILL. Fosta iubită a lui Botezatu s-a plâns, după interviul dat la Antena Stars, Renatei că nu mai merg lucrurile între ea și Jula. 

Pop Cristina, Jula Lucian și Jula Iulia se aflau în Dubai pentru activitatea de proxenetism respectiv prostituție întrucât în Europa se închiseseră cluburile de prostituție.

Aspecte relevante cauzei privitoare la foloasele obținute de către numitul Jula Lucian Dorin, de pe urma practicării prostituției de către numita Jula Iulia Laura reies și din conversația din data de 28.04.2020, ora 16:52, dintre numita Vituș Renata Ana Maria și numita Buda Monica (amanta numitului Jula Lucian Dorin), discutând despre relația pe care o are Monica Buda cu Jula Lucian și modul în care Jula Lucian și Pop Codin determină persoane de sex feminin să se prostitueze în folosul lor.

RENATA: Da, știu, da’ na așa o fost să fie, îți dai seama o fost semne pe bandă rulantă că nu-i bine ce fac, și ce vrei să mă împac cu el, să mă duc înapoi să ce:

BUDA MONICA: Vrei să-ți zic ceva?

RENATA: Ce?

BUDA MONICA: Dacă tot ai început cu chestia asta și nu te-o deranjat foarte tare să o faci și pula mea, fă-o! Fă-o, da fă-o pentru tine.

RENATA: Da normal, bine, da uită-te (n.l. nu se înțelege) aicea…

BUDA MONICA: Adică tu, tu chiar poți să faci lucrul ăsta, mă refer să faci, nu știu... să ai altă viață și să nu mai depinzi de ai tăi și pula mea.

RENATA: Da normal MONI, dar io în club nu mă mai duc, asta zic la toată lumea.

BUDA MONICA: Da să nu mai dai niciodată nimic la nimeni, nimic.

RENATA: Pai nici acuma, fii atentă, io am vrut să îmi iau niște ochelari, ceva ochelari de la Dolce Gabana, și i-am spus lui că vreau să îmi iau și o zis că nici poveste să dai atâția bani, gândește-te la 200 de euro, no ce bani îi ăia, o zis că nu, nu, nu... că banii ăia, că îi punem noi deoparte, că pula mea și acuma când m-o văzut că mi-am pus poză cu ei, m-o și căutat, fix în seara aia m-o căutat, că omu o vrut să afle de unde am avut banii, sau că am avut bani și nu i-a, dat, știi?

BUDA MONICA: No, io mă prind de chestiile astea, no și să mă împac cu el să ce, iară să îmi ceară sau ce?

BUDA MONICA: Da soro, păi na pula mea

RENATA: Și cum ai spus tu... de unde are 4000 să-și facă acuma Bentleiul, o avut tot timpul cum ai spus și tu.

BUDA MONICA: Soro, vrei să-ți zic ceva, eu nu că... eu știu foarte bine că oamenii ăștia au bani foarte mulți puși deoparte.

RENATA: Îhm... da o zis că nu are nimic.

BUDA MONICA: Și JULA are, ar putea oricând să i lase pe asta.

RENATA: Da, da, da...

BUDA MONICA: Atâta că el vrea mai mult, mai mult, și de asta nu o sa o lase niciodată, pentru că, setea asta a lui de a vrea mai mult, nu se sfârșește.

RENATA: Păi zi-mi și mie de ce nu o vrut să-mi dea 150 de lei, ești nebună, nici 50 de euro.

Nu dă doi bani pe ea...

Apărarea lui JULA s-a făcut prin decredibilizarea amantei. Acuzat de proxenetism, Jula susține că nu mai are nicio legătură cu Monica Hill și că încercă să își salveze căsnicia cu Iulia. Mai mult, prin intermediul materialelor apărute în presa de CANCAN, avocatul lui Jula a susținut că a rupt legăturile de mult cu fosta amantă și că tânăra nu are credibilitate: „fără niciun dubiu este adepta scandalurilor”. 

 

Adauga comentariu