STENOGRAMA / Emil Boc catre penalul Walter: "... și eu sunt interesat să văd ce Dumnezeu se întâmplă, să stabilizăm situația asta! stai așa un pic, că o să aflăm cum Dumnezeu poate fi asta, de unde își bagă coada, cine și cum! Să am toate ițele..."

Emil Boc are un "jioniosecua" pentru penali. Ii antureaza, ii promoveaza, ii ajuta, ii face oameni. Pe Sorin Apostu l-a facut primar, l-a RECOMANDAT ca primar, ca Apostu sa ia mai bine si mai aplicat spagi. A fost arestat pentru coruptie.

Pe Mihai Lucan l-a facut Boc milionar, dandu-i o concesiune incredibil de ieftina pentru Lukmed si sponsorizandu-i delapidarile facute la Institutul de Urologie si Transplant cu bani dati de Consiliul Local an de an. Lucan odihneste astazi in arest la domiciliu.

Lui Florian Walter cel penal Boc i-a predat giuvaerul greu incercat al Clujului in 2 zile, dandu-i U Cluj pe mana. Walter a fost arestat de DIICOT pentru evaziune, a si fugit in Dubai, si acum se pregateste de o sentinta cu executare (cel mai probabil).

Sa nu creada cumva cititorii nostri ca i-am uitat pe "universitarii" din UBB, pe onorabilii Dan Lazar, Calin Hinte, Cosmin Irimies, sau pe "economistul" Iustin Pop. Va veni si randul lor la masina de tocat informatii a Ziar de Cluj.

Pana atunci, sa vedem cum arata a treia stenograma dintre penalul Walter si preacuratul Boc, fost premier si actual primar al Clujului. V-am spus doar, au vorbit de 3 ori ca niste prieteni buni ce erau, FIX in ziua perchezitiei.

In stenograma, marele fost premier spune ca SI EL e interesat sa "stabilizeze" situatia. Adica... a incercat sa intervina pe langa DIICOT? Ba chiar ii promite lui Walter ca va afla "toate itele" si dedesubturile acestui caz.

 

19:05, 14 noiembrie 2012, Florian Walter îl sună din nou pe Emil Boc și îi spune că vrea să dea anunțul cu insolvența! E al treilea telefon din ziua respectiva!

 

Boc: Da.

Florian Walter: Alo.

Emil Boc: Da! Tot respectul!

Florian Walter: Mii de scuze. Nu am ce să fac.

Emil Boc: Vă rog… că și eu sunt interesat să văd ce Dumnezeu se întâmplă, să stabilizăm situația asta

Florian Walter: Decizia mea e, dacă nu iau băieții ăștia mâine și că nu știu… nu… nu am legătură cu ei, că nu m-au sunat, i-am sunat eu…

Emil Boc: Îi sun eu, că avea telefonul închis, că am vrut să îl sun eu pe…

Florian Walter: Aveau telefonul închis, i-am sunat eu toată ziua…Dacă oamenii ăștia nu vin, noi anunțăm insolvența și asta este … că nu am ce să fac, domnule Boc, credeți-mă! Eu mă aștept să mă aresteze în orice moment.

Emil Boc: Haideți, fiți serios, să fim seroși!

Florian Walter: O să vedeți că așa-i…

Emil Boc: Da de unde, haide dom’le, povești din-astea… doamne ferește… nu am, repet, nici un semnal că ar fi o chestiune din-asta pornită îmmpotriva dvs.

Florian Walter: (...) Nu-i a mea personală, dar e împotriva acestui club, credeți-mă...

Emil Boc: Împotriva la ce?

Florian Walter: Împotriva Clubului Universitatea!

Emil Boc: Stai, stai, stai așa un pic, că o să aflăm cum Dumnezeu poate fi asta, de unde își bagă coada, cine și cum! Să am toate ițele...

Florian Walter: Deci... dacă oamenii ăștia nu vin mâine să facă un act, eu vinerea, anunț dimineața, îl pun să anunțe că pe 17 decembrie intră în insolvență... asta este...Mai departe, o jucăm cu juniorii până la sfârșitul campionatului, dar vă dați seama ce impact e...

Emil Boc: Mda...

Florian Walter: Nu am cum să iau altă soluție! N-am să găsesc altă soluție! N-am nimic plauzibil. N-am pă nimeni ca să mă sprijine. N-am nimic! Am încercat tot posibilul și imposibilul!

Emil Boc: Să văd... eu mai încerc să îl  caut și în seara asta, dar avea telefonul închis.

Florian Walter: Mi-e și rușine să îl sun... dacă mă întrebați pe mine

Emil Boc: Îl găsim. N-am nici o problemă să vorbesc cu el, să vedem

Florian Walter: Da, sunt într-o situație ca bărbat, penibilă... nu aveam nevoie de așa ceva!

Emil Boc: Capul sus, că ați trecut prin mai multe greutăți...

Florian Walter: Sunteți mai trecut prin viață ca mine...

Emil Boc: Capul sus, că nu-i sfârșitul lumii!

Florian Walter: Eu chiar spuneam asta, zic, dom’le, domnul Boc e un personaj în care am atâta tărie, că poate să treacă peste multe lucruri...

Emil Boc: M-am călit în tot felul de lucruri, de-aia zic, capul sus și mergi...e greu șocul!

Florian Walter: (...) când știi că ești cu pieptul afară, că ești sănătos tun și dup-aia să ți se aducă acuze... n-am cuvine... ce să spun...

Emil Boc: Îhâm

Florian Walter: Încercați dvs să... vă rog eu frumos să aplanați... pe cât posibil, ca să iasă bine!

Emil Boc: Să poată avea continuitate...

Florian Walter: Posibil, da? Bine?

Emil Boc: Încerc să îl caut!

Florian Walter: Tot respectul, sănătate!

Adauga comentariu