STENOGRAMA convorbirii dintre Dumnezeul Mihai Lucan si Dumnezeul Victor Zota, condamnat penal pentru trafic cu ovule. Penalii sunt suparati ca se leaga procurorii de ei :)))

Sa il sune cineva acum pe deputatul Emanuel Ungureanu si facem pariu pe reputatia noastra ca, intrebat despre Victor Zota, fostul coordonator al Programului naţional de transplant din cadrul Agenţiei Naţionale de Transplant, Ungureanu va zice: "Zota este un individ malefic".

De altfel, deputatul care este si vicepresedinte al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, a protestat vehement la audierea si reaudierea ministrului Sanatatii, Florian Bodog, pe care l-a intrebat cand altii taceau chitic de ce Victor Zota a fost reintegrat in structura Agenţiei Naţionale de Transplant, de vreme ce acest Zota este UN PENAL CONDAMNAT la parnaie de judecatori (vezi AICI) pentru trafic cu ovule.

Aaaa, nu stiti cine e Victor Zota?

Zota a fost timp de aproape 20 de ani tartorul transplantului romanesc, indiferent despre ce organe discutam, broker de influente si VERIGA solida in lantul de smenuri care cuprinde profesori, politicieni, asistenti, anestezisti. Zota a fost protejat si inca este de profesorul Irinel Popescu si insusi Florian Popa, consilierul primului ministru Mihai Tudose.

Ca si Lucan, Zota este un Dumnezeu in bransa. Astazi, va prezentam convorbirea celor doi Dumnezei penali, suparati ca niste nesimtiti de procurori indraznesc sa le investigheze infractiunile.

Jurnalistul Andrei Ciurcanu, astazi investigator pentru Agent Green, a semnat cea mai complexa ancheta jurnalistica despre traficul de organe si dumnezeii sai, publicand-o la rubrica "In premiera" de pe Antena 3 si primind anul acesta premiul special la concursul SuperScrieri, face dezvaluirea.

El noteaza astazi pe pagina de Facebook cu obida:

 

"Lumea ticalosilor si condamnatilor este mica, aproape minuscula. Vorba aia, se intalneste munte cu munte, daramite om cu om.

Care erau sansele ca medicul Mihai Lucan, sa fie investigat de procurorul DIICOT care a instrumentat si cazurile de trafic de celule si tesuturi de la Sabyc? Un dosar rasunator care s-a lasat cu condamnari si unde Victor Zota, fostul sef al Agentiei Nationale de Transplant, a fost condamnat la 3 luni cu suspendare. In acelasi dosar, sotia lui Victor Zota, Rosana Turcu (coordonator regional Bucuresti al ANT) a fost condamnata la 6 luni cu suspendare. 

Dar, care erau sansele ca Mihai Lucan sa ceara sfaturi tocmai de la condamnatul Victor Zota despre cum sa reactioneze in timpul controlului realizat de Corpul de Control al Ministrului Sanatatii in cursul anului 2016? Un control in urma caruia s-au descoperit nenumarate neregului.

Discutia dintre cei doi (un condamnat penal si un cercetat penal) este mai mult decat interesanta si sfarseste cu Mihai Lucan care ii acuza pe anchetatori ca au furat foi de observatie, iar Victor Zota care acuza statul politienesc. 

Lumea-i mica, stramta, ce sa-i faci. Nu mai poti combina o golanie, ca dau procurorii peste tine. Asa ceva!!!

Surse judiciare sustin ca Victor Zota ar fi jucat un rol important in momentul in care chirurgul Mihai Lucan a fost informat inca din 2016 ca este anchetat de procurorii DIICOT. Ramane de vazut cine-a ciripit.

Traim cu totii intr-un stat ticalos si mafiot!"

 

STENOGRAMA CONVORBIRII DINTRE ZOTA SI LUCAN


"VICTOR ZOTA: Da! 
LUCAN: Ai aranjat, Victoras? 
VICTOR ZOTA: Da. Luni dimineata vin, da. 
LUCAN: Bine. Deci, dupa cum au actionat era mai d... si, negasind nimic acolo unde credeau c-o sa gaseasca, ca n-aveau ce…. Aaa... s-au directionat total inspre relatia dintre clinica privata si clinica de stat. Si au scos pe nume bolnavii astia. Adica nu stiu cum au stiut. 
VICTOR ZOTA: Da, nu au voie. Nu au voie sa faca chestia asta. Nu au voie. 
LUCAN: Adica nu cu numele, pe asta. Da, au scos exact foile astea, stiau nume. 
VICTOR ZOTA: Pai, nu au voie. Ei au venit sa investigheze clinica de stat, nu clinica privata. N-au nicio legatura cu o alta institutie juridica a statului roman. Deci ei puteau sa spuna eventual acolo, domnule, nu s-a operat aicea si s-a operat in alta parte.  
LUCAN: N-a spus nimica. Dar cum, ca de ce nu....Bine au...au...asta. Dar modul cum au procedat, iti spun. 
VICTOR ZOTA: Da, da, da, da. Este politienesc. 
LUCAN: Politie curata, da' din asta de o proasta calitate.  
VICTOR ZOTA: Poli... Da, da, da. 
LUCAN: Si mincinosi si nu stiu daca nu mi-au si furat din foi. 
VICTOR ZOTA: Deci toate astea....
LUCAN: Da. Le-au copiat pe toate. 
VICTOR ZOTA: Cunoastem. Cunoastem subiectul."

Comentarii

puiu

27.12.2017 11:28

Ce sa mai comentez?? Adica de mai bine de 10 ani "MAFIOTUL" asta lucra la vedere si nimeni na avut curajul sa depuna o plangere penala impotriva lui??mai ales de catre personalul apropiat cu care lucra??Ne mai miram ca ni sa spus la un moment dat "mamaligari".Va las sa trageti dv. concluziile.  

Sebastian

29.12.2017 06:23

Trist. Mai trist este ca acesti criminali vor beneficia in continuare de banii facuti adica o condamnare la domiciliu si cu suspendare daca se poate. Mi-e greata. Pe viata in puscarie. Si nu una de lux. Toate averile confiscate iar banii folositi de bugetul de sanatate. Ma intreb cate retele de tipul asta exista in tarisoara noastra. Similar in industria lemnului, infrastructura, politica de unde de fapt vine tot cancerul. Va salut. S

Sebastian

29.12.2017 06:32
Puscarie pe viata si toate averile confiscate si banii alocati bugetului de sanatate. Rusine. Totul e putred iar cancerul vine de sus din varful piramidei parlamentare. Si acolo e nevoie de aceeasi curatenie dar cine s-o faca. Multa sanatate. S

gelu

10.01.2018 20:05

E vremea ca sugacii lui Lucan sa-si scoata la iveala botul plin de cacat si sa ragaie basini.

gelu

11.01.2018 00:00

Eu meg la tratament, ca am boala lui Calache. De aceea sug.

Adauga comentariu