Steluta Cataniciu si Marius Nicoara, fruntasi la cheltuielile de personal. Au mai multi angajati decat Ponta

Intr-un top top alcatuit de mediafax.ro cu sumele decontate de parlamentari, deputatul PNL de Cluj Steluta Cataniciu ocupa un onorant loc 2 la Camera Deputatilor. Ea are nu mai putin de 5 angajati. La Senat, Marius Nicoara “reprezinta” Clujul in topul numarului mare de angajati, cu 10 oameni in subordine si se justifica sustinand ca lucreaza "cat mai mult de trei deputati". Senatorul PNL Marius Nicoara se afla intre primii pe lista senatorilor cu multi angajati. Alaturi de Liviu Pop (PSD), Haralambie Vochitoiu (PPDD), acesta a cerut bani de la Senat pentru cel putin zece angajati, marea majoritate colaboratori. Mai exact, Nicoara are 10 angajati, dintre care 4 in baza unui contract individual de munca si 6 in baza unei conventii civile pentru care decontat in iulie suma de 5.305 lei.
"Eu sunt senator, am o circumscriptie cat mai mult de trei deputati. Am birouri parlamentare la Cluj-Napoca, Gherla, Campia Turzii si Dej. Practic, am treaba mai multa decat trei deputati la un loc. De asta se dau acei bani, ca sa ii platim pe oameni. Problema ar trebui pusa in felul urmator: de ce deputatii au atat de putini angajati si ce fac cu banii?", a declarat Nicoara pentru Ziar de Cluj.
In acelasi top, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, au cate 3 angajati, pentru care au decontat de la Camera 5.000 de lei. De asemenea, presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu are 3 angajati, pentru care a primit in iulie 5.674 lei. Reprezentanta Colegiului Uninominal 2 Cluj, Steluta Cataniciu, a cheltuit in august nu mai putin de 9.320 de lei pentru cheltuielile de personal. Se afla la primul mandat de parlamentar si ocupa si functia de vicepresedinte la Comisia juridica. Locul intai in topul risipitorilor de bani publici pentru plata propriilor angajati in Camera Deputatilor este ocupat de catre deputatul independent Aurelian Mihai, cu 9.973 de lei, ales pe listele PPDD in colegiul uninominal nr. 1 Diaspora. Mihai are 11 angajati. Imediat dupa Cataniciu se claseaza Ludovic Orban, deputat PNL ales in colegiul uninominal nr. 3 Bucuresti. El figureaza la deconturi pentru personal in august cu un decont de 8.612 lei, pentru 4 angajati. Steluta Cataniciu nu a putut fi contactata. (Foto: realitatea.net, stiridecluj.ro)

Comentarii

adi

15.11.2013 21:57

ea a angajat pe fiusu, Tudorica al meu ,si barbatusu.....numai asa se explica ca...de cate ori am fost in audiente la cabinetu ei...cineva de la secretariat imi zicea sa ma trec pe un caiet ca ma va suna Dna deputat...... nici macar un tanar ..un consilier de lipit afise nu are nimik.......TOT PENTRU MINE SI FAMILIA MEA....apai ma mai sunat la pastele cailor....dar pe sticla nu ai treaba ,,,e cea mai tare in gura.....rusine Steluta rusine

Adauga comentariu