Stefania vrea s-o ardeush pe Iulia

Chiar daca are un salariu mai mare ca primarul, Stefania Ferencz, zisa si “blonda lui Boc” nu e foarte incantata de postul de Director general, obtinut prin neconcurs ca o sinecura politica. Efectiv, nu e actiune acolo. N-are nimeni nevoie de tine, nu poti sa faci niciun serviciu nimanui si nici tu nu vei primi apreciere daca nu poti fii folositor. Si, credeti-ne, sa fii sefa lui Ovidiu Campeanu e tare plictisitor!

De aceea, Stefania Ferencz s-a gandit de vreo cateva saptamani sa sape discret la temelia Iuliei Ardeus, sefa de la Patrimoniu, fiindca acolo e “ecșăn”. Iulia Ardeus inca nu stie acest lucru, dar i-l spunem noi fiindca ne-a placut de ea la penultima sedinta de Consiliu Local, cand l-a infruntat pe Emil Boc, spunandu-i ca e pe cale sa faca o porcarie noua.

Lasati, damna Ardeus, cand o sa inceapa desanturile nu veti avea nicio problema. Dar fiti mai atenta, va rugam, la Stefania, ca vrea sa va ia postul si e pacat de timpul petrecut de dumneavoastra acolo.

In alta ordine de idei, am aflat ca Emil Boc ii suduie tot mai tare pe colaboratorii apropiati: zbiara ca un apucat si este foarte-foarte tensionat. Noi, cotcari cum ne stiti, ne gandeam recent in redactie ca, in cazul unui desant care s-ar lasa cu 24 sau cu 30 sau cu 60 si odata cu previzibila plecare a lui Radu Moisin din Consiliu Local, cine-ar putea sa ia locul “vacantat”? Daca credeati ca orasul nu putea ajunge mai jos, scenariul acesta demonstreaza ca este oricand posibil sa se afunde si mai tare. V-o imaginati pe Anna Horbath primar al Clujului? Vi-l imaginati pe gentilomul Surubaru “burgar-maistar”? Sau pe Ionica Pop sau Radu Ratiu? Propunerea noastra zglobie in caz de ceva este sa-l puna pe Ionica Pop primar al Clujului, ca sa ne poarte orasul pe cele mai inalte culmi de ironie si regres.

Adauga comentariu