Ștefania Ferencz, zisă și Rudolf, este mămică cu tatăl autor necunoscut. În Primărie se fac pariuri despre cine este tăticul renului mai mic

Deși chiar și pe National Geographic s-a lansat teoria că Ștefania Ferencz va muri virgină, iată că sexoasa blondină, directoare în Primăria Cluj-Napoca și mâna dreaptă a primarului Boc, a devenit mămică. Lucru pentru care o felicităm din inimă, mai ales că botezeul din week-end de la Grand Hotel Italia a fost unul extrem de reușit.

Rămâne însă o mare povară în mințile funcționarilor din Primărie, o ghicitoare căreia ei nu reușesc să-i de răspuns: cine este autorul acestei minunate fapte?

Ei bine, ministerul rămâne încă nedeslușit, iar porcii de bârfitori din instituție au început să și facă pariuri: cota cea mai mare o are un jurnalist cunoscut, iar o cotă mai mică, că și el e mic, o are Emil Boc.

Una peste alta, ne bucurăm sincer pentru împlinirea Ștefaniei, asta și pentru că, cel puțin o perioadă, datorită lăuziei, va înceta să-și mai bage în buze chintalele de botox cu care ne-a obișnuit.

Comentarii

Sarmisegetuz so...

07.05.2018 12:39

Tetrales baftalo.Nu poate să fie cocardel ala mic.Că ala ca să dea la bijboacă trebuie să se urce pe masă mo!

Adauga comentariu