Stefan Cadar, Don Juan de Fany

In ciuda aparantelor, Fanica Cadar era un adevarat crai. Acum, dupa ce a ajuns la racoare ies la iveala relatiile fierbinti extraconjugale pe care acesta le-ar fi avut. Se pare ca seful Fany nu avea doar o amanta, nici doua, sau trei, ci a cucerit inimile a patru femei, cu care se intretinea in lipsa sotiei. Gurile rele spun ca pe langa Paula, Stefan Cadar mai iubea sincer inca o fata de la dispecerat, Alina, dar si pe Bianca Kelemen, sotia unuia dintre directorii firmei, ba chiar si pe Daniela Dobrila, directorul de licente de la ARR Bucuresti. Asta ar putea explica multiplele deplasari la Bucuresti ale lui Cadar pentru a-i cumpara un televizor lui Dobrila, lucru observat si de Olezia, sotia lui, dupa cum reiese din dosarul DNA. Mai mult decat atat, Cadar a dormit de fiecare data la Dobrila, atunci cand mergea in Capitala.

Dobrila se pare ca a avut trecere nu numai la patronul Fany, ci si la directorul general al ARR, Sorin Supuran. De altfel, relatia “profesionala” dintre cei doi a fost dezbatuta de mai multe publicatii, si se spune ca Supuran s-a grabit la Cluj in momentul in care Dobrila era audiata de procurorii anticoruptie.

 

Comentarii

lkw

04.04.2014 18:38

Pai asa o murit si batrinul Cadar ,in deplasare la samante !!!

Cancan

05.04.2014 11:17

Ar trebui sa va fie rusine sa scrieti asa o mizerie de articol. Schimbati mai bine numele ziarului in "CanCan-ul de Cluj" si atunci macar nu imi mai pierd vremea citindu-l.Multumesc anticipat!

ionut

05.04.2014 17:56

Fanica umbla cu Paula de ani buni si toata lumea ia vazut si stie de ei,el personal se lauda ca o sa ramana cu ia pt.ca o iubeste cum na iubit pe nimeni.Bianca e vai si amar saraca de ia si e casatorita ci ingineul Paul Kelemen (roscatul) care isi da aere si urla ca un tampit la toti...isi permite sunt neamuri cu patroni asa ca...Alina e amanta lui mahaleanu si asta de mult desi se cam ascunde dansul sa nu afle sotila lui,cam ea e sefa i cam da la cristinel del prinde cu ceva.Daca Cristinel nu umbla cu Alina de ce a insistat atat sa o puna sus langa el si ca numai pe ea o vrea.Intr-o vreme umbla si el si Fabian cu ia acum a ramas doar a lui cristi nu o mai imparte..

Adauga comentariu